Ce au in comun un trabant, zidul Berlinului si regele Cioaba?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 06:45

Este vorba despre o vizita senzationala, demna de un cap încoronat! Vizita mare si oficiala a fetelor regale de la Sibiu.

Dorin Cioaba a ajuns in Germania, in capitala Berlin. Un asemenea moment important, nu poate trece fara a fi imortalizat in fotografii! Nu a ratat niciun simbol al orasului. De la trabantul in culori pana la gaurile din Zidul Berlinului. Toate i-au fost muze. A facut un adevarat pictorial. Cum ii sade bine unui rege, Cioaba nu s-a intors cu mana goala din strainatate: „ mi-am cumparat o bucata din zidul Berlinului, cu certificat…” Si nu doar atat! Mai-marele rromilor a luat o decizie importanta peste hotare.

Nu veti crede ce idee i-a trecut prin cap! Mai in gluma, mai in serios, Dorin Cioaba vrea sa introduca o taxa. Ca sa faca bani cu duiumul: „ 3 euro m-a costat o poza sa fac cu soldatul american! Fac bani, nemtii (…) Asa ma gandesc sa le iau si eu la acestia care vin si fac poze cu mine, la casa regala”.
Cei care isi doresc sa faca o fotografie cu el, sa-si pregateasca buzunarul! Nu e de ici de colo sa ai o amintire cu o fata regala:„ Macar 100 de euro, hai sa zic...”

Pana una- alta, regele are multa treaba. Se pune cu burta pe carte. Se gandeste serios sa invete cat de cat limba lui Goethe. Este vital. Este tot ce are nevoie atata timp cat viseaza la o intrevedere cu doamna de fier a Germaniei.

Nimeni alta decat Angela Merkel. La Berlin, regele nu s-a dus doar in interes turistic. A avut multa treaba. S-a intalnit cu comitete si comitii germane. Bariere lingvistice nu au fost. Ca doar s-a descurcat Cioaba la intalnirile cu coreenii cand a fost un adevarat maraton lingvistic!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vizita a fost un succes deplin.

S-a intors cu multi, mult bani, spune Cioaba. Deocamdata, doar pe hartie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.