Ce au observat fanii în videoclipul Mihaelei alături de Sorin: „Aveai fermoarul deschis”

Autor: Diana Ghita

Mihaela este concurenta câștigătoare a sezonului 2 din „Casa iubirii”. Pe lângă marele premiu, pe parcursul emisiunii concurenta a strâns o impresionantă comunitate de fani.

Însă, printre oamenii care chiar o admiră se strecoară și persoane rău intenționate, care se leagă și de cel mai mic amănunt pentru a o critica pe frumoasa concurentă de la „Casa iubirii”, Mihaela.

Mihaela și Sorin sunt apreciați pentru podcastul pe care l-au realizat

Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde interacționează des cu fanii ei, prezentându-le diverse aspecte din viața ei de după emisiunea matrimonială.

După ce a câștigat marele premiu al competiției, Mihaela a fost invitată de către Sorin, câștigătorul sezonului 1, la un podcast realizat pe canalul lui de YouTube.

Cei doi concurenți au vorbit mai multe aspecte legate de parcursul în „Casa iubirii”, de ceilalți concurenți din sezoanele trecute, dar și de despre viața de după emisiune. De asemenea, la filmările podcastului, Mihaela și Sorin s-au simțit foarte bine împreună, întrucât au părut foarte degajați unul în prezența celuilalt.

Citește și: „Am văzut că-l susține pe Radu”. Cum a reacționat Cristina, după ce Radu s-a afișat cu Mihaela. Fosta concurentă aruncă bomba referitor la Patrick și Virginia

Cei din online au apreciat-o atât pe ea, cât și pe Sorin pentru bunul simț și caracterul de care au dat dovadă în discuția lor, lăsându-le diverse comentarii prin intermediul cărora i-au felicitat.

„Oameni în adevăratul sens al cuvântului/ Felicitări ambilor! Bunul Dumnezeu, să vă binecuvânteze/ Un vlog frumos ca și voi, dragilor!/ Felicitări, Mihaela, pentru sinceritatea și naturalețea ta!/ Doi frumoși, educați, maturi, inteligenți! Felicitări!”,  au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mihaela primește critici dure pentru că i s-a descheiat fermoarul

Însă, pe parcursul filmării, unii cârcotași au fost atenți la fiecare mic detaliu, așteptând să apară ceva cu care, ulterior, să le scoată ochii celor doi. Așa se face că fermoarul descheiat de la pantalonii Mihaelei a fost subiectul unor adevărate critici și jigniri.

„Băi țăranco, vezi că într-un clip video, unde te scălămbăiai cu Sorin, ai fermoarul deschis la pantaloni”,  a

comentat o internaută la o postare de pe Instagram a Mihaelei.

Citește și: Sorin Rus și Mihaela, din nou împreună! „Părinții o iubesc”. În ce ipostaze au apărut foștii concurenți de la „Casa iubirii”

Însă, susținătorii fostei concurente nu au lăsat-o pe respectiva persoană să scape atât de ușor pentru remarca răutăcioasă, aducându-i argumente care au lăsat-o fără cuvinte.

„Dacă ai ochi să vezi din profil raportat la lungimea fermoarului deschizătura e foarte mică... probabil de la faptul că a stat jos pe scaun... ești femeie și sigur ți s-a întâmplat și ție... urât... și, apropo, și țăranii sunt oameni și crede-mă că sunt mai frumoși la trup și minte decât unii orășeni”,  a răspuns una dintre admiratoarele Mihaelei.