Ce au observat fanii pe pagina de Instagram a rapperului Nosfezilla. Ce a scris artistul la un moment dat și ce imagini a postat: "De ce tot zici că am murit?"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 oct 2022, 13:33

Coincidenta bizara dupa moartea rapperului Nosfe

Sursa: Instagram

Una dintre postarile rapperului facute in iulie tot, dar tot pe data de 16, i-a pus pe ganduri pe unii dintre fanii artistului.

Cei care urmăresc pagina de Instagram a artistului, au observat un detaliu care pare fi o coincidenta bizara în ce privește moartea rapperului Nosfezilla. Una dintre postările artistului care are în prim plan câteva imagini cu un sicriu a fost făcută pe 16 iulie 2022 cu un mesaj la fel de straniu: "Fă, de ce tot zici că am murit?" 

Citeste si: Cum a murit rapperul Nosfezilla. Ce au constat medicii legiști în cazul decesului artistului

Ce au observat fanii pe pagina de Instagram a rapperului

Din păcate, pe 16 octombrie 2022, Nosfe și-a luat adio de la aceasta lume, lansând zeci de artiști fară replica. O coincidenta bizara sau nu, ziua rămâne aceeași, iar unii fani nu s-au putut abține și au comentat acest aspect: "Ai postat pe 16 iulie și pe 16 octombrie ai murit...

Citeste si: Ce fiica frumoasa avea rapperul Nosfezilla. Artistull in varsta de 37 de ani, mandru ca fiica lui ii calcă pe urme

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai probabil, mesajul artistului la acea vreme avea legătură cu planul muzical, însă iată, că din păcate, la câteva luni distanta, Nosfe a murit, soția lui fiind cea care a alertat autoritățile deoarece a căzut inconștient și nu a mai avut niciun fel de reacție. Prima reacție despre moartea artistului a venit din partea colegilor de trupa care au și postat un mesaj pe pagina de Facebook.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOSFE (@nosfezilla)

 

Membrii trupei Satra Benz, primul mesaj pe Facebook despre moartea lui Nosfe

Citeste si: Reacția soției artistului Nosfezilla după moartea lui. Ce mesaj a postat Madalina Cretan la câteva ore după decesul cântărețului

Tot membrii trupei Șatră Benz au publicat un mesaj în urma zvonurile apărute în presa spunând că nu a murit punandu-și capăt zilelor și nici nici în somn:  ”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate.”