Ce au pățit polițistele surprinse la cafea și țigări în timpul programului. Urmează să fie luate măsuri

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mai 2023, 00:05

După ce o fotografie cu două polițiste care fumau și beau cafea în timpul programului s-a viralizat pe Internet, Poliția Capitalei a luat măsuri în acest sens.

De câteva zile, o fotografie care înfățișează două polițiste machiate strident, încălțate cu papuci și sandale, care stau la cafea și fumează în timpul programului de muncă s-a viralizat pe Internet. Multe persoane le-au ironizat pe angajatele Poliției Capitalei, alții le-au transmis vorbe nu tocmai frumoase, iar alții le-au luat apărarea, justificând că poza ar fi fost făcută în timp ce își luau o pauză, ca la orice program de lucru.

Ce măsuri ia Poliția Capitalei în privința celor două polițiste

 

Poliția Capitalei a demarat verificările pentru nerespectarea codului de etică și deontologic, după ce două polițiste au apărut într-o fotografie, pe Internet, în timp ce se relaxau la o gură de cafea și o țigară, în timpul programului, relatează Digi24 .  

Citeste si: Pedeapsa maximă pe care o poate primi Gheorghe Dincă pentru fapta comisă. Procesul a ajuns la final în primă instanță

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Conducerea Poliției Capitalei a început verificările, prin intermediul Serviciului Control Intern, iar după ce acestea vor fi finalizate, vor fi luate măsuri legale asupra celor două polițiste. Verificările au în vedere nerespectarea regulilor Codului de etică și deontologie al polițistului, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, după ce fotografia cu cele două femei s-a viralizat în spațiul online.

Două polițiste, surprinse în timp ce fumau și beau cafea în timpul programului 

Într-o fotografie care a ajuns foarte faimoasă și discutată pe Internet, două polițiste au fost surprinse stând pe scaun, una dintre ele fiind încălțată cu sandale, în timp ce beau cafea și fumau țigări. Se pare că cele două angajate ale Poliției Capitalei erau în timpul programului și se aflau în fața secției. 

Citeste si: Întâmplare de groază pentru o familie din Medgidia! Patru persoane au fost stropite cu benzină și arse de trei bărbați. Una dintre victime era un copil

Fotografia a fost distribuită pe Facebook și a avut parte de peste 1.000 de comentatori, majoritatea fiind critici și jigniri cu privire la machiajul strident și purtarea celor două polițiste.

„Astea sigur au fost bărbați cândva”, „Până și videochatistele au ajuns în Poliție”, „Eu credeam că sunt animatoare pentru nunți, botezuri, etc.”, „Astea sunt bărbați?”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților,