Ce-au primit barbatii celebri de la Kanal D de Mos Nicolae? Bursucu' s-a ales cu cele mai fitoase ghete, Sabbagh - cu... nimic! Afla de ce!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

In aceasta dimineata, doua dintre vedetele masculine de la Kanal D, Bursucu’ si Christian Sabbagh, s-au bucurat de sarbatoarea de Mos Nicolae.

Sunt bucuros! Cadoul adus de Mosu’ anul acesta a constat intr-o pereche de ghete, cele mai fitoase ghete, pe care chiar le voiam de multa vreme. Un cadou adevarat! Pe de alta parte, si eu am fost generos si am daruit, la randul meu, dulciuri si posete de calitate ”, ne-a declarat prezentatorul.

In ceea ce-l priveste pe Christian Sabbagh, el a fost, de data aceasta, doar Mos Nicolae pentru fiintele dragi din viata lui.
Ca de obicei, am lucrat foarte mult aseara, am avut filmari si nu am avut timp de cumparaturi sau de petrecere. Totusi, nu puteam sa nu le daruiesc persoanelor apropiate sufletului meu cadouri, constand in dulciuri, jucarii sau haine.  Ar fi fost imposibil! ”, a spus stiristul, care a tinut sa mentioneze ca in ceea ce-l priveste, Mosu’ este un pic diferit.
Eu nu am primit nimic si sa explic de ce.
Este foarte simplu, sunt un tip pretentios si prefer sa imi cumpar singur ce imi doresc, nu merg pe varianta surprizelor. Cum nu am avut timp deloc, fiind implicat in inregistrari la emisiunea mea, deocamdata, Mos Nicolae nu a venit si pe la mine, insa nu este o problema, voi recupera zilele urmatoare
”, a conchis Sabbagh.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.