Ce avere a adunat Bogdan Stanoevici! Foștii colegi parlamentari îl numeau "fraier"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 ian 2021, 13:57
Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici nu a adunat cine știe ce avere pe parcursul carierei de actor și politician.

Stanoevici stătea cu chirie și era caracterizat drept "fraier" de către amicii săi parlamentari.

„Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă! Când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost:

Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!”. De ce? “Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996”.

Le-am spus: da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, declara politicianul în 2019.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Stanoevici a murit! Fusese infectat cu Covid-19

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. De profesie actor, Stanoevici a avut succes și în politică, fiind ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernul condus

de Victor Ponta. A îndeplinit această funcție între 5 martie 2014 și 17 decembrie 2014.  

Bogdan Stanoevici a candidat la alegerile prezidențiale și la cele pentru Primăria Capitalei, din septembrie anul trecut. La alegerile pentru Primăria Capitalei, câștigate de Nicușor Dan, Bogdan Stanoevici a obținut numai 2.324 voturi, 0,35% din totalul voturilor exprimate. A candidat și  la alegerile parlamentare 2020, pe listele Partidului Ecologist Român, dar nu a reușit să obțină un loc de parlamentar.

Bogdan Stanoevici a fost director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020. Pe data de 3 februarie 2020, fostul ministru întrerupea contractul cu Circul Globus după un control efectuat de Corpul de Control al primarului general, în care au fost găsite mai multe nereguli. 

Bogdan Stanoevici a jucat în nu mai puțin de 13 filme înainte de Revoluție.

Citeste si: A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.