Ce avere a lasat Petrica Cercel. CINE mosteneste toata agoniseala stransa de artist dupa ce a murit infectat cu noul coronavirus

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2022, 04:05
Cine mosteneste toata averea lui Petrica Cercel

Unul dintre ce i mai cunoscuti si apreciati cantareti de petrecere din Romania, Petrica Cercel a murit din cauza noului coronavirus.

Petrica Cercel este plans de intreaga comunitate de cantareti de petrecere fiind unul dintre cei mai respectati si buni muzicanti din breasla. Cu o cariera de zeci de ani in spate si implinit pe toate planurile, Petrica Cercel s-a stins din viata dupa ce a contractat noul coronavirus. Internat de mai multe zile in spital, Petrica Cercel nu a avut suficiente resurse sa lupte cu virusul chiar daca in urma cu ceva timp, fiul lui a facut cateva declaratii referitoare la starea lui de sanatate spunand ca este ceva mai bine pe baza nalizelor iesite.

Citeste si: BIOGRAFIE Petrică Cercel. Cine a fost celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață

A murit Petrica Cercel. Cine mosteneste intreaga avere a artistului

Cariera si familia, respectiv cei trei copii ai artistului au fost totul. Petrica Cercel a fost casatorit de peste 30 de ani cu aceeasi femeie, Ana cu care a avut trei copii, Florin, Ionut si Ami.

"Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami” ,   spunea manelistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată vaduva lui Petrică Cercel, celebrul manelist din garda veche! Imagini rare cu frumoasa lui soție

A murit Petrica Cercel. Ce avere a lasat cantaretul de petrecere

Desi a strans o avere considerabila, Petrica Cercel a fost mereu un om modest. A avut cateva aparitii televizate in care si-a prezentat toata familia, de la sotii, copii si nepoti, insa de altfel, foarte discret din fire. Pana in momentul de fata nu exista un beneficiar al intregii mosteniri, cel mai probabil toata agoniseala lui se va imparti la cei trei copii pe care ii avea.

"Fiecare copil are casa lui, cu familia lui. Eu aici locuiesc doar cu soția, dar ei vin în fiecare zi. Fără ei nu aș putea sta. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine.", mărturisea Petrică Cercel.

Vestea ca artistul Petrica Cercel a venit ca un trasnet pentru lumea cantaretilor de petrecere.

Artistul a murit pe 16 septemebrie infestat cu noul coronavirus.