Ce avere a strans Taner Olmez, protagonistul din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat. Cate masini detine acum?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 sep 2021, 15:06
Taner Olmez, unul dintre cei mai bogati tineri actori
Sursa: Instagram

Taner Olmez se poate mandri cu o avere impresionanta avand in vedere munca si daruirea de pe platourile de filmare la proiectele la care a lucrat pana acum.

Taner Olmez, adica Ali Vefa din serialul "Doctorul minune" difuzat de Kanal D este unul dintre actorii tineri pe val din Turcia care face ravagii odata cu serialul care a inceput sa se difuzeze si la noi in tara. Talentatul Taner care a obtinut unul dintre cele mai ravnite roluri, cel al doctorului Ali, printr-o serie de marturisiri facute producatorului serialului, este de cativa ani si un tanar actor si artist bogat. 

Citeste si: Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru. Asculta-l si tu mai jos!

Taner Olmez, avere impresionanta de pe urma serialelor turcesti

Desi are doar 35 de ani si 12 ani de experienta in actorie,  Taner Olmez  este catalogat drept unul dintre cei mai destonici actori ai momentului in Turcia, care se bucura de mare succes si peste hotare deja.

"Când am aflat despre acest rol, m-am dus la producător și i-am spus „Cu binecuvântarea Domnului și voia  Profetului, dați-mi acest rol. Vreau să joc acest rol. Dacă nu mi-l dați mie, cel căruia i-l veți da, vă implor, să meargă să muncească alături de copiii cu autism.", a dezvaluit Taner Olmez. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ca soarta i-a suras, iar in acest moment Taner Olmez are milioane de fani din toata lumea gratie acestul rol si totodata si conturile mai pline. Astfel, se pare ca averea actorului se ridica undeva la peste 6 milioane de dolari numai din actorie. Actorul isi permite sa schimbe masinile si din cate se pare chiar are mai multe preferand marci precum Marcedes sau Audi.

Actorul impreuna cu proaspata sa sotie, Ecce Cesmioglu locuiesc in Istanbul intr-o vila somptuoasa facuta pe gustul lor. Insa pasiunea lui Ali Vefa din "Doctorul minune" este sa calatoreasca cat mai mult si sa vada locuri noi. 

Serialul "Doctorul minune" care il are in centrul actiunii pe Ali Vefa, un tanar medic sclipitor care, respins de propria-i familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat.

Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic și astfel îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.