Ce avere are Carmen Tănase? Actrița a dezvăluit câți bani a strâns de-a lungul anilor

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 mai 2024, 12:23

Carmen Tănase 

Sursa: Captură YouTube

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Recent, aceasta a dezvăluit ce avere a strâns de-a lungul anilor.

Carmen Tănase este o actriță inegalabilă, cu o carieră de peste 40 de ani în domeniul actoriei, care a reușit să cucerească publicul din România. Astfel, multă lume se întreabă, câți bani a reușit să strângă Carmen Tănase de-a lungul anilor?

Citește și: Carmen Tănase a făcut anunțul chiar acum: „Noul membru al familiei”. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți o minune”

Ce avere are Carmen Tănase?

Recent, în cadrul podcastului "Gând la Gând cu Teo", Carmen Tănase a vorbit despre averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei sale.

Celebra actriță nu a dezvăluit suma exactă de bani pe care o are, însă, spre surprinderea multora, aceasta a precizat că nu are mulți. Carmen Tănase susține că nu se câștigă mulți bani din acest domeniu, în România, dar dacă era într-o altă țară, poate avea o avere considerabilă.

"Nu am! Trăim în România! Dacă eram în Turcia... Știi cât a încasat cetățeanul care l-a jucat pe Suleyman Magnificul? Am citit în presă, omulețul acela lua pe un episod cam cât luam noi pe un sezon. Se plătește mai bine (n.r. în film) decât în teatru, dar nu se plătește... Nici eu nu am știut să țin de ei. Tatăl meu mi-a dat o învățătură nu foarte bună, banul e făcut ca să-l cheltui, să te simți bine.

De ce să-l ții la ciorapi? Cât îl ai, te simți bine, îl cheltui. Taică-meu așa făcea, era mână largă. Eu așa am învățat", a mărturisit Carmen Tănase în podcastul "Gând la Gând cu Teo".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Carmen Tănase a mai precizat că nu este o persoană bogată și că nu îi este teamă de sărăcie. Actrița susține că a avut parte de multe greutăți în viață, lucru care a făcut-o să devină o femeie puternică și descurcăreață. Astfel, Carmen Tănase este de părere că dacă va avea vreodată probleme cu banii va găsi o rezolvare.

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Carmen Tănase de-a lungul timpului. Motivul pentru care actrița nu a dorit să se căsătorească

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Tănase a declarat în cadrul unui podcast că salariu pe care îl primește ca actor categoria 1A este de 7200 de lei. Mai mult, actrița a mai spus că pe lângă salariul pe care îl primește lunar mai are și alte venituri.

”Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7200 de lei, asta înseamnă 5000 de lei înseamnă 1000 de euro, deci cam 1300 de euro.

Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta.

Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatru privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit. Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar ”Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office.”, a declarat Carmen Tănase, potrivit playtech.ro.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.