Ce avere are Daniel Dines, iubitul câștigătoarei ”Bravo, ai stil!” Afaceristul l-ar fi depășit pe Ion Țiriac

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 ian 2024, 14:27

Ce avere are Daniel Dines

Sursa: Facebook/ Instagram: Iuliana Doroftei

Daniel Dines este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. De curând, afaceristul a intrat în atenția publică după ce și-ar fi părăsit soția pentru câștigătoarea ”Bravoi, ai stil!”.

În vârstă de 51 de ani și de profesie IT-ist, Daniel Dines a câștigat în urmă cu câțiva ani titlul de cel mai bogat român, depășindu-l pe însuși Ion Țiriac. Vezi ce avere are fondatorul UiPath.

Ce avere are Daniel Dines, iubitul câștigătoarei ”Bravo, ai stil!”

Miliardarul Daniel Dines, care a deținut titlul de cel mai bogat român în urmă cu câțiva ani, este cunoscut în special pentru contribuțiile sale în domeniul IT.

Acesta este al 5-lea cel mai bogat român, având o avere estimată la 22,2 miliarde de lei, potrivit wikipedia(2022). Dines este co-fondatorul UiPath, una dintre cele mai de succes companii de IT din România. Împreună cu Marius Tîrcă, a pus bazele UiPath, care s-a specializat în dezvoltarea de roboți software pentru automatizarea proceselor de lucru în companii. Dines și asociatul său ar fi vândut UiPath unei companii americane, obținând bani frumoși în urma tranzacției.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Daniel Dineș. Omul care l-a detronat pe Ion Țiriac în topul celor mai bogați români

@romania_fastforward Daniel Dineș, fondatorul UiPath, și-a părăsit nevasta pentru Iuliana Doroftei #danieldines #uipath #it #milionari #iulianadoroftei #bravoaistil #bas #divort #stiri #fy #foryoupage #roffw #romaniafastforward ♬ sunet original- Romania Fast Forward

Daniel Dines s-a născut în Onești și a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică în 1997. Afaceristul s-a simțit atras de domeniul IT încă din adolescență și a ales să învețe programare pe cont propriu. Dines a început cariera ca programator în România, fiind apoi coptat de cei de la Microsoft. Acesta a lucat cinci ani pentru Microsoft, apoi s-a întors în țară pentru a pune bazele UiPath.

”Noi vrem să fim un soi de Google sau Facebook în România, să creem un nou tip de companie aici. Noi avem oameni de top din toate domeniile, nu doar programatori, ci şi pe vânzări, juridic şi marketing. Toţi oamenii sunt la un nivel foarte sus.”, susținea Daniel Dines, în 2019, într-un interviu pentru  ZF.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Afaceristul ar fi fost cucerit de o fostă câștigătoare ”Bravo, ai stil!”

Daniel Dines a trecut prin două căsnicii, divorțând de prima soție în anul 2013, urmând ca acesta să se recăsătorească cu o femeie mai tânără decât el cu 16 ani. Se pare că nici acest mariaj nu a rezistat, iar de câteva zile se zvonește faptul că acesta și-ar fi părăsit soția pentru o fostă câștigătoare ”Bravoi, ai stil!”, Iuliana Doroftei.

Potrivit informațiilor oferite de către Romania Fast Forward, a doua soție a lui Daniel Dines ar fi dorit să divorțeze de acesta de trei ori, cauza probabilă fiind infidelitățile afaceristului.

Citește și: Prima reactie a Iulianei Doroftei, dupa aflarea teribilei vesti despre moartea designerului Razvan Ciobanu, pe care il intalnise de curand la un eveniment monden: "Nu am cuvinte, nu pot sa cred, inca nu pot sa imi revin!"

Iuliana Doroftei a intrat în atenția publică după ce a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Frumoasa cu ochi albaștri l-ar fi cucerit iremediabil pe afacerist, iar diferența de vârstă de 26 de ani dintre cei doi nu reprezintă o problemă pentru model.

Cei doi nu au făcut vreun comentariu cu privire la o eventuală relație, însă ultimele fotografii postate de fosta câștigătoare ”Bravo, ai stil!”, în costum de baie, le-a dat de gândit urmăritorilor, spunând despre aceasta că ori nu se mai gândește la kilogramele în plus, ori că ar fi însărcinată.