Ce avere are, de fapt, Gabi Bădălău! Afacerile ce îi aduc sume impresionante în conturi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 iul 2024, 09:47

Gabi Bădălău

Sursa: Instagram gabi__badalau

Gabi Bădălău este un prosper om de afaceri din România, cunoscut pentru relațiile sale cu femei cunoscute din țară.

Gabi Bădălău este un apreciat om de afaceri din România, ce are în conturi sume impresionante din afacerile pe care le-a dezvoltat, cu toate acestea, este prezent în tabloidele din țară datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor. Iată ce avere are Gabi Bădălău, dar și care sunt afacerile pe care bărbatul le deține.

Ce avere are, de fapt, Gabi Bădălău

Gabi Bădălău face parte dintr-o familie importantă din România, fiind fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău.

Cu toate acestea, bărbatul nu stă pe banii părinților și a investit în nenumărate afaceri ce îi aduc sume impresionante în conturi. Gabi Bădălău deține un salon de evenimente în zona Bolintin, ce pare a avea un real succes. 

Deși are un salon de evenimente de succes, Gabi Bădălău a decis și să înceapă o afacere în industria imobiliară, după ce a dezvoltat un complex rezidențial într-o zona limitrofă a Bucureștiului.

Omul de afaceri a descris complexul rezidențial ca fiind unul dintre cele mai lux din România, o casă fiind pusă la vânzare cu peste 100.000 de mii de euro, potrivit evz.ro.

Tatăl lui Gabi Bădălău a strâns pe parcursul vieții sale o avere impresionantă alături de soția sa, Rodica, avere pe care o va moșteni fiul acestuia. În ultima declarație de avere, fostul senator avea o casă de locuit de 863 mp, în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu, alături de mai multe terenuri.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevăratul motiv al divorțului de Gabi Bădălău: „Nu mai era nimic între noi. Când ai bani mulți se întâmplă lucrul acesta”

Nicolae Bădălău nu are mașini de lux, însă cu toate acestea, bărbatul se mândrește cu o motociletă Yamaha. Deși la autovehicule bărbatul nu declară foarte mult, la capitolul bijuterii situația stă altfel, având în declarația de avere trecute bijuterii de aur alb și galben, dar și diamante, în valoare de 25.000 de euro, precum și tablouri în valoare de 12.000 de euro. Alături de aceste bunuri materiale, Nicolae Bădălău are și mai multe conturi cu 35.000

de euro, 5.000 de dolari și 93.000 de lei, potrivit voceabanilor.ro.

Divorțul lui Gabi Bădălău a costat peste 15.000 de lei

Gabi Bădălău a avut o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Pătrășcanu, însă atunci când relația lor s-a deteriorat și divorțul a început, cei doi au uitat de dragostea pe care au avut-o unul pentru celălalt și a început războiul.

Procesul de divorț a durat trei ani, iar apropiații celor doi susțin că aceștia au cheltuit peste 15.000 de euro pe avocați sau drumuri la instanță.

În urma procesului de divorț, Gabi Bădălău trebuie să îi ofere sume de ordinul zecilor de mii fostei sale soții, deoarece aceasta a lucrat la una dintre firmele deținute de familia sa și susține că nu a fost niciodată plătită pentru serviciile prestate. 

 


Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”