Niculina Stoican și-a făcut publică declarația de avere actualizată în luna iunie a acestui an, din care reiese foarte clar care sunt proprietățile și terenurile pe care le are. De asemenea, a reieșit câți bani face pe lună ca angajată la stat.
Ce avere are Niculina Stoican
Niculina Stoican a făcut un împrumut de aproape 100.000 de euro, pe care trebuie să-i restituie în șapte ani.
În 2020, Niculina Stoican a luat de la CAR suma de 480.000 de lei, pe care trebuie să o înapoieze până în 2027.
Interpreta de muzică populară are mai multe surse de venit care, în mod normal, pot acoperi împrumutul respectiv.
Niculina Stoican deține și funcția de consilier județean pentru care încasează 21.900 de lei. Din drepturile de autor primește 8.624 de lei.
Citeste si: Niculina Stoican, mărturisiri despre amanta soțului: "Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește"
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Vedeta primește 82.000 lei de la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Pe lângă această sumă, cântăreața a mai adunat, în 2019, alți 16.848 de lei din activitățile artistice pe care le-a avut.
De asemenea, ea a mai primit dividende în valoare de 28.500 lei de la firma pe care o deține în Târgu Jiu.
Tot în 2020, artista și-a cumpărat un apartament de 47 mp la Târgu Jiu, iar în 2017 a achiziționat două terenuri în aceeași localitate, de peste 2.500
mp.Niculina Stoican mai deține o colecție de bijuterii, inele, lănțișoare, brățări și ceasuri de peste 75.000 de euro.
Interpreta a investit foarte mult în acest sens și încă din anul 1993 a reușit să strângă foarte multe accesorii: inele de 3.000 de euro, precum și ceasuri de damă și bărbătești de 65.000 de euro.
În plus, în cutia de bijuterii celebra solistă are și lănțișoare de 2.000
Niculina Stoican a muncit în străinătate
Nicoleta Stoican a fost plecată în Grecia timp de 3 ani, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Vasile Stănescu, tatăl fiului ei. Deși jobul de baby-sitter pe care l-a avut în străinătate a fost unul plăcut, artista a mărturisit că i-a fost dor de țara ei.
„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine, a căror concepte poate nu le înţelegi dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune. Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, declara Niculina Stoican, acum câțiva ani.