Ce avere are Laurențiu Reghecampf? Deși toți cred că este milionar, Anamaria Prodan susține contrariul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 mai 2022, 17:32

Ce avere are Laurențiu Reghecampf Deși toți cred că este milionar, Anamaria Prodan susține contrariul

Sursa: Facebook

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, lucru ce a făcut ca multe dintre secretele lor să iasă la iveală. Unul dintre ele este legat chiar de averea acestuia care se pare că nu ar fi atât de mare pe cât se crede.

Anamaria Prodan a spus mereu, încă de când s-a aflat că divorțează, că Laurențiu Reghecampf a procedat greșit și, deranjată de modul în care lucrurile decurg, a început să facă mai multe afirmații mai puțin cunoscute publicului.

În cadrul unui interviu acordat pentru RomaniaTV.net, conform Libertatea.ro, Anamaria Prodan a spus că ea și Reghecampf nu au niciun contract prenupțial, dar susține că antrenorul, înainte de a pleca de acasă, a luat partea ei de avere, fără a primi acordul familiei în acest sens.

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o casă în America, atât.

Anamaria Prodan este milionară. Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial”,
a spus aceasta la Pro Tv.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan susține că Reghecampf i-a luat 70 de milioane de euro

Anamaria Prodan a continuat acuzațiile, potrivit As.ro, declarând că fostul ei soț i-ar fi luat din conturi suma de 70 de milioane de euro, înainte de despărțire. Cu toate acestea, impresarul este dispus să facă tot ceea ce este nevoie pentru a recupera ceea ce este al său.

Conform Digisport.ro, salariul pe care Reghecampf îl are la Universitatea Craiova este de 15.000

de euro lunar, aceasta fiind singura lui avere. Cu toate acestea, Anamaria Prodan susține că, în perioada în care erau împreună, el câștiga milioane de euro pe an.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată: „Să mai facă copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Anamaria Prodan declară că Reghecampf nu are nicio avere

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu are nicio avere și nu va pleca din căsnicie cu nimic, deoarece tot ceea ce au avut se datorează mamai sale și muncii pe care ea a depus-o.

Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună(...)

Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el.

Nimic! Laurențiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.ro.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?