Ce avere are Madalin Voicu! Iata ce capital impresionant detine celebrul politician!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2022, 07:25
Ce avere are Madalin Voicu
Sursa: Facebook

Madalin Voicu este unul dintre cei mai controversati oameni politici din Romania dar este renumit si pentru viata personala tumultoasa.

Madalin Voicu are 68 de ani si este de profesie violonist si dirijor. Acesta se mandreste cu faptul ca tatal sau, Ion Voicu, a fost unul dintre cei mai talentati violonisti din Romania.
In urma cu aproape doua decenii Madalin Voicu a patruns pe scena politica romaneasca, ca membru in Partidul Social Democrat, si a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii importante. Ultima sa functie a fost cea de secretar de stat in Ministerul Culturii, din care a fost demis in anul 2019 de catre Ludovic Orban, Premierul Romania la acea vreme.

Ce avere are Madalin Voicu?

Madalin Voicu a reusit sa acumuleze o avere destul de mare pe parcursul carierei sale in politica. Insa acesta nu a mentionat in declaratiile sale de avere tot ceea ce detinea, ci dimpotriva sustinea in urma cu cativa ani ca traia din salariul de bugetar.
Madalin Voicu a marturisit mereu in public ca se mandreste cu cea mai mare avutie spirituala, ai anume cu tatal sau, marele violonist Ion Voicu, de la care a mostenit o casa impunatoare, plina cu multe tablouri scumpe, mobilier nobil si multe

obiecte de arta valoroase.
De asemenea, Madalin Voicu avea dese aparitii spectaculoase la diverse televiziuni, cu ceasuri scumpe, articole vestimentare valoroase, sau bijuteri din aur extrem de scumpe.

"Acesta este un ceas Piaget. Am dat pe el 8.000 de euro. Eu n-arunc banii pe case, iahturi sau elicopter. Îmi iau ceasuri sau câte un inel. Mi le asortez în funcţie de vestimentaţie. Acasă mai am un Vacheron Constantin, de 20.000

de euro, de la tata, şi tot de la el un Patek Philippe, de buzunar, pe care îl avea de la Yehudi Menuhin. Şi mai am unul, cu o valoare sentimentală mare. Un Glasshutte de aproape o sută de ani care a aparţinut fostului premier austriac Bruno Kraiski. L-am luat de la un magazin de antichităţi cu 3.500 de euro", a declarat Madalin Voicu in anul 2016, potrivit click.ro

Cu toate acestea, in declaratia sa de avere, din anul 2015, Madalin Voicu spunea ca nu are case, terenuri, bijuterii scumpe, sau sume in conturi. Ci a declarat la acea vreme doar salariul anual de 60.372 lei si suma de 40.000 euro provenita din colaborari.

In anul 2002, situatia financiara a politicianului Madalin Voicu era cu totul alta. Pe atunci acesta a declarat ca detine doua case in valoare totala de un milion de euro, plus bijuterii in valoare de 100.000

de euro.

In anul 2016, pe atunci deputatul Madalin Voicu a fost anchetat de DNA, alaturi de alt politician, Nicolae Paun, fiind acuzati ca au fraudat fonduri europene timp de cinci ani consecutiv si ca au spalat bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform declaratiei de avere, din anul 2017, Madalin Voicu detinea un apartament si bijuterii de familie in valoare de 40.000 de euro, in timp ce pe numele pictoritei, Carmen Olteanu, cea de-a doua sotie de care a divortat dupa doar doi ani de casnicie, se afla un teren de 1.800 de metri patrati, mostenit in 2015, precum si doua case, una cumparata in 2002, cealalta in 2013.

Potrivit ultimei declaratii de avere, din anul 2019, Madalin Voicu detinea bijuterii de familie in valoare de 15.000 de euro, un venit anual de 106946 ron, un venit anual din drepturi de autor/executie muzicala 45874 ron, precum si o pensie limita de varsta, in valaore de 38400 ron pe an si o indemnizatie de fost parlamentar de 110760 ron pe an.

Madalin Voicu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Madalin Voicu va fi invitatul lui Denisei Rifai, in editia de astazi a emsiunii "40 de intrebari", difuzata de la ora 23:15, la Kanal D!
Politicianul va raspunde unui maraton de 40 de intrebari mai mult sau mai putin incomode atat despre viata sa personala, cat si despre activitatea sa profesionala de pe scena politica si nu numai.
Asa cum a obisnuit publicul pana acum cu declaratii inedite, cu un dezvoltat simt al umorului, Madalin Voicu va raspunde intrebarilor adresate de Denise Rifai cu multa sinceritate.

„Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”, „De ce i-ați numit pe români <ultima scursură> de popor?”, „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”, „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”, „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”, „Ați devenit un bărbat fidel?” sunt doar cateva intrebari la care Madalin Voicu va trebui sa raspunda în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citeste si: Cum arată iubita lui Mădălin Voicu? Adriana este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

Citeste si: Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag ”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.