Ce avere are Rică Răducanu? Câți bani a strâns fostul portar de-a lungul carierei sale în fotbal! „Pe timpul nostru nu se dădeau bani mulți!”

Autor: Ana Filip

Rică Răducanu, mărturisiri de pomină din culisele carierei sale de fotbalist! Fostul portar a dezvăluit care au fost cele mai mari sume de bani câștigate de-a lungul carierei sale. Iată care a fost marea greșeală a celebrului fotbalist! „Mi-a fost frică să mai stau acolo și am plecat la București”

Rică Răducanu are 77 de ani și este considerat de fanii fotbalului drept unul dintre cei mai talentați și apreciați foști portari ai României, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal în anul 1970, din Mexic.
Numele său real este Răducanu Necula și s-a născut în satul Vlădeni, din Județul Ialomița, pe dată de 10 mai 1946. Acesta a devenit cunoscut încă de pe vremea în care activat că portar la echipa de fotbal Rapid București și treptat a devenit din ce în ce mai apreciat pentru reușitele sale pe

teren.

Ce avere are Rică Răducanu? Câți bani a strâns fostul portar de-a lungul carierei sale în fotbal

Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări, cu Denise Rifai, îndrăgitul Rică Răducanu a făcut mărturisiri de senzație atât despre viața personală care nu a fost deloc una ușoară, în ciuda succesului înregistrat în fotbal, dar și dezvăluiri inedite din culisele carierei sale. Întrebat de către prezentatoarea emisiunii dacă a câștigat sume fabuloase de bani pe vremea în care activă ca portar, Rică Răducanu a mărturisit că atunci fotbaliștii nu câștigau atât de mult ca

în prezent.

„Nu prea a adus fotbalul prea multe sacoșe... Pe timpul nostru nu se dădeau bani mulți! Erai angajat! Prime de joc dacă se câștigau, altfel nu aveai! Sau dacă erai la echipa națională aveai 1200 de lei, indemnizație de efort! Pe urmă, la sfârșit, când aproape, cum s-a și specificat, de la Steaua m-a dat la Reșița, am jucat la Reșița, acolo a venit Baia Mare după mine, era Mateianu și mi-a dat 60.000.

Pe timpul ăla era o Dacie 70.000!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și i-am zis: «Ce e cu asta? E prima leafă!» Am stat! Adevărul că nu prea mai mergea treaba! Eu eram deja...

aveam 38 de ani, începusem să mă îngraș, începusem să consum și te mai luai și de fete! Aia de la Baia Mare au început să urle pe acolo că eu de aia m-am dus să le iau femeile și îmi dădeau cu cuțitul... mi-a fost frică să mai stau acolo și am plecat la București și am cedat gradul... atunci a fost greșeală mea!”, a spus Rică Răducanu.

Citește și: Ce nume are în buletin Rică Răducanu? „Mie mi-au greşit numele în toate actele posibile”

Citește și: Rică Răducanu: de la sărăcie la o carieră de succes. Fostul portar a apărut în două filme românești

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.