Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi și stilul de viață extravagant: „Eu nu am fost niciodată sărac, am stat tot timpul în vile, în mașini”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 08 iul 2024, 12:51

Serghei Mizil a explicat „cât de bogat este”

Sursa: Kanal D

Serghei Mizil, personalitate publică și artist polivalent din România, a discutat deschis despre averea sa și filozofia sa de viață în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Serghei Mizil, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a vorbit deschis despre averea sa și filosofia sa de viață în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Serghei Mizil a recunoscut de unde își câștigă existența

Duminică seara, Serghei Mizil, o figură notabilă din peisajul artistic românesc, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns tuturor întrebărilor fără ezitare.

Printre subiectele abordate, Denise Rifai l-a întrebat direct: „Cât de bogat sunteți?”, o întrebare la care Mizil a răspuns cu sinceritate și umor, dezvăluind aspecte mai puțin cunoscute despre viața sa.

„E o întrebare complicată, depinde fiecare ce crede”, a început Serghei Mizil.

„Eu pentru mine am cât îmi trebuie, niciodată nu am avut boala asta.

Este o chestie greu de explicat. Eu nu am fost niciodată sărac, tot timpul am stat în vile, în mașini, în șalupe, că așa a fost norocul de la Dumnezeu, nu că am fost eu deștept, pe vremea aia a fost tata.”
, a mai adăugat acesta.

Mizil a subliniat că, deși a trăit mereu în confort, nu a fost niciodată obsedat de acumularea bogăției.

„Niciodată n-am fost înnebunit să fac sute de milioane, să mă dau peste cap. Eu mi-am trăit viața. Ce faci până la urmă cu banii? Dacă ai peste ce-ți trebuie ție, devine o boală. Am văzut oameni care mi-au spus că ‘Bă, plăcerea mea e să număr banii’, pe aia îi înțeleg, dar să stau 24 din 24 să-mi frec creierii, să am o mie de angajați, să fac bani, nu, eu nu pot.

Nu am nervi așa tari să stau la un birou, să am angajați nu am putut niciodată.”, a completat Serghei Mizil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: UPDATE: Au fost afișate primele rezultate pentru Bacalaureat 2024

Citește și: Tragedie pe DN 24 în Vrancea: O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 4 ani

Ce pensie are Serghei Mizil

Pe canalul său de YouTube, într-o discuție online, Serghei Mizil a dezvăluit că are o pensie de 1.200

de lei, o sumă care nu este suficientă pentru a-și acoperi costurile de zi cu zi, inclusiv medicamentele care îl costă aproximativ 2.000 de lei pe lună. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă...”, a declarat Serghei Mizil.

Mizil a explicat că a avut contract de muncă toată viața sa și că, deși nu a lucrat niciodată la stat, a plătit taxe și contribuții pentru a beneficia de pensie.

„Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”, a întrebat o persoană care îi urmărea LIVE-ul pe YouTube. Răspunsul lui Serghei a fost simplu și direct: „La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”.

Serghei Mizil a reușit să arate o altă față a sa, una care nu este preocupată de bogăția materială, ci mai degrabă de trăirea autentică a vieții. Prin răspunsurile sale, el a demonstrat că adevărata valoare nu stă în acumularea de bani, ci în modul în care alegem să ne trăim viața.