Ce avere au de împărțit Toni Iuruc și Simona Halep, în urma divorțului? Ce se întâmplă cu locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta

Author: Lavinia Medrea

O veste foarte tristă a bubuit presa românească. Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, la nici un an de la cununia civilă.

Simona Halep, tenismena României, în vârstă de 30 de ani, și omul de afaceri Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, au decis să pună punct căsniciei lor. 

Ce avere au de împărțit Simona Halep și Toni Iuruc după divorț

Cu toate că nu s-au cununat civil acum foarte mult timp, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să rupă căsnicia.

Deși toată lumea credea că cei doi se înțeleg de minune și se vedea că sunt împliniți unul lângă celălalt, imaginile nu spun mereu adevărul, pentru că relația dintre ei a ajuns la final.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis, de comun acord, să rupă căsnicia, la nici un an după ce au făcut cununia civilă. Tenismena și omul de afaceri ar fi trebuit să facă nunta toamna aceasta, pe 13 noiembrie, dar viața a avut alte planuri pentru ei.

Citeste si: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:“Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc au decis, de când s-au cuplat, să nu își împartă bunurile și averile în cazul unu divorț. Cei doi au stabilit să își vadă fiecare de drumul său, fără să-și bată capul cu împărțirea unei averi, relatează GSP.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021, iar toamna aceasta, pe 13 noiembrie, urma să aibă loc nunta, la un cazinou din Sinaia. Se pare că niciunul dintre cei doi soți nu a anunțat personalul cazinoului că nunta nu va mai avea loc. 

Simona Halep și Toni Iuruc, în divorț

Potrivit unor surse GSP, familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc pe 13 noiembrie.

De câteva luni, invitații nu au mai primit nicio veste, lucru care a dus la gândul că între tenismenă și omul de afaceri a existat o distanțare.

Citeste si: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! Care este motivul separării

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință.

Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.