Ce avere avea Victor Socaciu! Ce pensie avea regretatul artist, la cei 68 de ani. Iată cine sunt cei trei moștenitori ai săi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2022, 04:55

Victor Socaciu, un artist desavarsit

Sursa: Facebook Victor Socaciu

Celebrul cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu a decedat astăzi, 27 decembrie, în spital, unde se află internat de o luna de zile.

Teribila veste că Victor Socaciu a decedat a picat că un trăsnet asupra familiei sale și asupra colegilor lui de breaslă, care încă sunt șocați de cumplită pierdere. Starea de sănătate a celebrului cântăreț s-a deteriorat în ultimii ani destul de mult însă acesta a continuat să cânte.

Ce avere avea Victor Socaciu! Ce pensie avea regretatul artist, la cei 68 de ani

Ultima să apariție în public a fost în toamna această în cadrul Festivalului Național de Muzică Folk Om Bun. În ultmii ani, acesta a declarat faptul că nu era deloc mulțumit de pensia pe care o primea după o viață de muncă. Însă cu toate acestea nu se plângea și a continuat să se dedice proiectelor sale muzicale, care îi dădeau forță să meargă mai departe.

”Trăiesc cu o pensie de 1.700

de lei. Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat că artist. 
Sunt încă supărat pe faptul că indemnizația de parlamentar de 3.0000 de lei, căci am fost parlamentar între 2008 și 2012, mi-a fost anulată. Cineva a considerat că este o pensie specială. Eu nu o văd altfel decât că o indemnizație, nu că o pensie.
Atunci ce să mai spunem despre acele pensii de peste 30.000
sau 35.000 de lei? Acelora cum să le mai spunem dacă cele de 3.000 de lei sunt pensii speciale?”
, spus cu ceva vreme în urmă Victor Socaciu, potrivit impact.ro

Artistul avea anumite regrete față de faptul că Statul român nu oferă indemnizații celor care au fost membri în Parlamentul European. În ultimii doi ani, Victor Socaciu mai avea un mare regret din cauza pandemiei care i-a răpit șansă de a se întâlni mai des cu publicul lui drag.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Mi-am reprezentat țara cât de bine am putut și că parlamentar, nu doar că artist. Nu înțeleg în baza căror argumente s-a luat decizia anulării indemnizației în cauză. Am fost și consul al României la Montreal. Să nu credeți că am în prezent vreun beneficiu material în urmă acelui lucru.

Nimic, absolut nimic!”, a zis Victor Socaciu, potrivit playtech.ro

Citeste si: Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani. Care este cauza morții regretatului artist

Cine sunt cei trei moștenitori ai lui Victor Socaciu!

Îndrăgitul artist Victor Socaciu a lăsat în urmă superbele sale cântece, o adevărată comoară muzicală, dar și trei copii care îi poartă cu mare mândrie numele și îl vor duce mai departe.

Celebrul artist s-a căsătorit de patru ori, cei trei copii ai săi provin din trei relații diferite. Iulia, fata cea mai mare, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din prima să căsătorie, Alessia Ana-Maria e față cea mijlocie a lui Victor Socaciu, în vârstă de 33 de ani și Victoraș, de 23 de ani, care a venit pe lume în timpul mariajului cu Marina Almășan.
Cumplită veste despre dispariția lui Victor Socaciu a fost dată chiar de fiica să cea mică, Alessia Ana-Maria, care a anunțat pe contul ei de socializare: „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu”.

Citeste si: Mesajul postat de Marina Almășan după ce Victor Socaciu a murit: „Îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea” Fosta soție a artistului, dezvăluire emoționantă în mediul online

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.