Ce avere uriasa are Teia Sponte. Cati bani are varul lui Gigi Becali

Autor: B.M.
Actualizat: 12 iun 2020, 17:43
Teia Sponte

Teia Sponte avere: ce sume are in conturi Teia Sponte. Varul lui Gigi Becali a fost depistat recent cu coronavirus.

Teia Sponte, varul lui Gigi Becali, este unul dintre milionarii Romaniei si detine o avere impresionanta. Potrivit unor surse, acesta ar fi internat in momentul de fata la spital dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Teia Sponte avere: este unul dintre milionarii Romaniei

Teia Sponte, varul lui Gigi Becali, a intrat in topul milionarilor din Romania in anul 2017 dupa ce a vandut un teren din nordul Capitalei pentru suma de 24 de milioane de euro.

Aceasta nu este prima lovitura imobiliara data de Teia Sponte. In 2016 el a vandut un alt teren din zona de nord a Bucurestiului, cu o suprafata de 47 de hectare, unei cunoscute companii pentru suma record de aproape 50 de milioane de euro.

La finalul anului 2017, Teia Sponte avea o avere estimata de 44 de milioane de euro. Teia Sponte nu a facut avere numai din tranzactia de terenuri.

Incepand cu anul 2019 varul lui Gigi Becali Construieste un ansamblu rezidential de 12 blocuri in zona Straulesti, pe un teren de 35.000 de metri patrati.

Citeste si: EL este iubitul Simonei Halep: milionarul o insoteste si la antrenamente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teia Sponte avere: unde locuieste Teia Sponte

Averea lui Teia Sponte se vede si in locuinta pe care acesta o detine. Teia Sponte locuieste intr-o vila cu 3 etaje din Pipera. Casa este amplasata pe un teren urias, pe suprafata caruia se mai regasesc o crama, o piscina si un teren de fotbal.

Potrivit ultimelor informatii, Teia Sponte se afla in acest moment internat in spital, dupa ce atat el cat si intreaga lui familie au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

"Teia Sponte este internat la spital. Nu m-am mai intalnit cu el. Eu n-am tinut niciodata cont de coronavirus. N-am luat nicio masura. Daca merg la Sfantul Maslu si la Sfanta Biserica, ce sa se intample? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dadea jos din masina cand mergea la piata, dar tot a luat coronavirus.

"Vreau sa-mi protejez fata, mie nu mi-e frica.

De asta nu m-am imbratisat cu fata mea cand m-am intalnit cu ea. Daca Hristos vrea sa mor, mor, nu e problema. Dar imi protejez familia. Am fost si eu si m-am testat cu echipa. Ce e si cu virusul asta? Pui medicamente si trece!", a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Cu ce se ocupă nașa Teodorei Becali! Părinții spirituali au cariere de succes

Teia Sponte avere: cine este Teia Sponte

Teia Sponte s-a nascut in data de 27 septembrie 1959 in judetul Tulcea. El a fost vicepresedintele clubului de fotbal Steaua Bucuresti timp de 9 ani, pana in anul 2012.

A ajuns in atentia presei dupa ce, in anul 2008, a fost implicat in dosarul Valiza. Teia Spone a fost cel care a transportat geanta cu 1.7 milioane de euro, bani prin care Gigi Becali incerca sa ii stimuleze pe jucatorii echipei U Cluj pentru a castiga un meci cu echipa CFR Cluj. In acest dosar Teia Sponte a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare.