Ce baiat de casa are Bianca Dragusanu! Cum s-a imbracat Victor Slav in momentul in care s-a dus la cumparaturi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2017, 09:55
video Foto(5)

Victor Slav are grija de fetele lui si, ori de cate ori ii permite timpul, se duce la cumparaturi si se comporta ca un adevarat cap al familiei!

Sexy, atragator, bine lucrat la sala si, nu in ultimul rand celebru, Victor Slav este si baiat de casa, motiv pentru iubita lui, Bianca Dragusanu, sa fie extrem de mandra!


O dovada clara ca nu exageram o reprezinta si imaginile in care prezentatorul de la WOWbiz a fost surprins de paparazzii! Totul s-a intamplat in weekend, cu doar doua zile inainte de a incepe cel mai urmarit show al noptii de la KanalD, pe care Victor il modereaza alaturi de Andreea Mantea!


Imbracat fitos, in pantaloni negrii, cu turul lasat, t-shirt in acelasi ton, mulat pe patratele de pe abdomen, adidasi de firma albi cu negru, ochelari de soare si accesorii de lux, in special un ceas scump, Slav s-a dus la un supermarket pentru a face o serie de cumparaturi pentru acasa!


Dupa o ora de stat in centrul comercial, Victor a iesit de acolo cu un carucior plin de pungi cu produse, semn ca nu a facut rabat de la nimic si a dorit sa achizitioneze tot ce era
necesar pentru Bianca si micuta Sofia in aceasta saptamana! Apoi, incet, s-a indreptat inspre masina, a pus in portbagaj cumparaturile si a pornit in tromba spre locuinta sa din Zona Tei!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.





















 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.