Lidia Buble băuse în noaptea în care a mituit doi polițiști rutieri. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Autor: Diana Tilă

Lidia Buble a fost acuzată că ar fi oferit mită unor polițiești care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Iată ce a declarat vedeta!

Lidia Buble a fost audiată de două ori, iar în cele din urmă a recunoscut în fața procurorilor DIICOT că a mituit un echipaj al Brigăzii Poliției Rutiere. Vedeta a declarat că băuse în acea noapte.

Citeste si: Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul ei din seara în care i-ar fi mituit pe polițiștii de la Brigada Rutieră! Se pare că artista ar fi fost hărțuită de polițist: „Doamne, ce idiot! Se dădea la mine la modul ăla nesimțit”

Ce băuse Lidia Buble în noaptea în care a mituit doi polițiști rutieri

Cântăreața a recunoscut că a mmituit doi polițiști pentru că băuse și se temea să nu fie testată cu aparatul etilotest.

Potrivit gandul.ro, momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Echipajul Brigăzii Poliției Rutiere a dus-o pe artistă cu mașina Poliției, care avea girofarul aprins, până la un bancomat, deoarece vedeta nu avea bani cash.

Lidia Buble a povestit că, la 15 ianuarie 2021, a fost oprită, în jurul orelor 03.00, de un echipaj de poliție rutieră, imediat după ce ieșise dintr-o benzinărie situată între străzile Nicolea Caranfil și Căpitan Alexandru Șerbănescu, aflată în proximitatea blocului în care locuiește. Artista a recunoscut în fața procurorilor că s-a speriat când l-a văzut pe polițist că ținea aparatul etilotest în mână.

Citeste si: Lidia Buble, renegată de familie? Ce spun părinții artistei despre aventurile ei amoroase din București

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântăreața a povestit că agentul Marius Miulescu i-a bătut în geam, în timp ce colega acestuia, Elena Reznicsek, a rămas la mașină. Agentul i-a cerut actele, dar și declarația pe propria răspundere, deoarece în acea perioadă se circula cu declarație pe propria răspundere, din cauza restricțiilor impuse de autoriități.

Lidia a mai mărturisit că nu avea la ea permisul, dar nici declarația respectivă, astfel agentul i-ar fi spus că urmează să-i dea o amendă în valoare de 3.500

de lei, însă i-a lăsat de înțeles că se pot „înțelege”.

Vdeta nu avea bani cash la ea și nici acasa. Astfel, polițiștii au însoțit-o pe Lidia până la un bancomat.

Procurorii DIICOT Ploiești au delegat o echipă de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești să ridice imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Au dus-o la bancomat cu mașina poliției

Conform descrierii din rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată, „inculpata Elena Reznicsek a urcat la volan, Buble Lidia s-a urcat pe locul din dreapta față, așa cum se poate observa din înregistrările video, iar Miulescu Marius Constantin a coborât și i-a așteptat în fața blocului, fiind surprinși de camerele de luat vederi

Inculpata Lidia Buble a fost transportată cu autospeciala poliției pentru a retrage mita de la bancomatul BRD din Piața Charles de Gaulle, de unde a retras suma de 900 lei.

Apoi a revenit în autospeciala poliției, inculpata Elena Reznicsek solicitându-i să nu-i predea banii în mână, ci să îi depună în zona cotierei, în suportul de pahare, lucru pe care l-a și făcut”, se mai arată în rechizitoriu.

Anchetatorii au aflat, întâmplător, că Lidia Buble a dat mită unor polițiști rutieri. În noaptea de 14 spre 15 ianuarie, când artista a fost oprită de un echipaj al Brigăzii Poliției Rutiere, aceasta a vorbit la telefon cu Dragoș Ștefan Presură, un bărbat al cărui telefon era supravegheat de procurori. 

Lidia i-a povestit lui Presură ce i s-a întâmplat și i-a cerut părerea cu privire la suma pe care să le-o dea polițiștilor. Pentru că telefonul era deschis, s-a putut auzi înregistrarea din dialogul pe care Lidia Buble l-a avut cu unul dintre agenți. Ca urmare, a fost deschis un dosar penal pentru dare și luare de mită, care a fost deja trimis în judecată.