Ce bolid de lux are Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum arata noua lui masina de lux, care atrage toate privirile!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 apr 2020, 18:48
video Foto(5)

Robert a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei".

Robert a venit hotarat la "Puterea dragostei" sa isi gaseasca jumatatea. In ciuda faptului ca toate fetele au sarit pe el inca de la intrarea in casa, acesta a dat semne ca o placea pe Mariana. Insa aceasta i-a zis ca inima ei ii apartine lui Jador. 

Imediat ce a intrat pe usa, fetele au inceput sa ii faca complimente in legatura cu ochii lui. 
Robert le-a povestit fetelor din casa "Puterea dragostei" ca are o poveste trista de viata si ca a suferit mult din dragoste.

Acesta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 
Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua. Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul.

A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente. Nu se știe de unde poate veni salvarea.

"La 14 ani, am început să fac fotbal. Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul.

Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca. Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie.
Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!", a povestit Robert.

Citeste si: Jador, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa timpul pare sa ii fi vindecat ranile si acum este din ce in ce mai puternic, de aceea a si decis sa vina la "Puterea dragostei", pentru a demonstra tuturor ca a depasit perioada dificila si este pregatit sa isi gaseasca marea iubire.

Insa soarta pare ca i-a pregatit altceva lui Robert, deorece acesta a parasit rapid emisiune, revenind la viata sa din Bucuresti.

Citeste si: Andy, dezvaluiri uluitoare despre Andreea Oprica! E totul gata intre ei acum

Citeste si: Mary a recunoscut ca a INSELAT! Aceasta a spus totul pe o retea de socializare: ''Oricine face asta''

Iata ce bolid de lux si-a achizitionat recent carismaticul tanar, cu ajutorul va cuceri cu siguranta multe fete:

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.