Ce bolid de lux are Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul masinii sale, care atrage toate privirile!

Author: D.I.
Actualizat: 31 oct 2019, 15:27
Foto(6)

Robert este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''. Aceasta a venit in emisiune pentru a-si gasi jumatatea.

Robert a venit hotarat sa o cucereasca pe Mariana In ciuda faptului ca toate fetele au sarit pe el inca de la intrarea in casa, acesta se pare ca o place pe Mariana. Aceasta i-a zis ca inima ei ii apartine lui Jador. 

Imediat ce a intrat pe usa, fetele au inceput sa ii faca complimente in legatura cu ochii lui. 

''Ce baiat frumos a intrat la ''Puterea dragostei'', a spus Mariana. 

Manuela l-a invitat pe acesta la dans, apoi si Ella a dansat cu acesta. Baietii s-au ingrijorat imediat la vederea reactiei fetelor. 

Robert are o poveste trista de viata.

Robert, noul concurent de la ''Puterea dragostei'' a avut o poveste trista de viata si a suferit mult din dragoste.

Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! A avut sau nu o relatie cu Manuela? Iata ce marturisiri incredibile a facut carismaticul tanar din culisele vietii sale personale!

Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua.

Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente. Nu se știe de unde poate veni salvarea.

''La 14 ani, am început să fac fotbal.

Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert.


Insa timpul pare sa ii fi vindecat ranile si acum este din ce in ce mai puternic, de aceea a si decis sa vina la "Puterea dragostei", pentru a demonstra tuturor ca a depasit perioada dificila si este pregatit sa isi gaseasca marea iubire.
Iata ce bolid de lux detine carismaticul tanar, cu ajutorul caruia intoarce toate privirile fetelor pe strazile Bucurestiului: