Ce bolid de lux conduce iubitul Larisei Groza! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” așteaptă un copil cu un tânăr înstărit

Autor: Diana Ghita

Ce situație financiară are iubitul Larisei

Sursa: Instagram Larisa Groza; Instagram alex.cristian98

Ieri seară, pe 6 iunie, Larisa, fosta concurentă de la „Casa iubirii” s-a afișat, pentru prima dată, cu iubitul ei, alături de care a anunțat că va avea un copil.

Pe viitorul tătic îl cheamă Alex Cristian și este mai mare cu patru ani față de Larisa, el are 26 de ani, iar ea 22 de ani. Deși relația celor doi a fost marcată de numeroase despărțiri, în timpul cărora fata a participat la „Casa iubirii”, acum tinerii par mai fericiți ca niciodată.

Ce bolid de lux conduce iubitul Larisei

Joi seară, fota concurentă a anunțat că ea și partenerul ei așteaptă un copil și a postat o frumoasă poză cu burtica de gravidă. Atât ea, cât și tatăl păreau foarte fericiți în fotografie, iar acesta din urmă pare să aibă o situație financiară foarte bună, întrucât, pe pagina lui de Instagram, are diverse postări în care se afișează la volanul unei mașini foarte scumpe. Ba mai mult, Alex are fotografii și filmări care îl surprind în timp ce face diverse aroganțe cu banii și cum dă dedicații la lăutari.

De asemenea, luna trecută, Larisa l-a filmat pe acesta într-o ipostază asemănătoare, în timp ce, la un eveniment, dădea bani unui lăutar să cânte despre ea: „ Frumoasă-i Larisa, ia uitați-vă la ea!”. În respectivul clip de pe Instastory, fata nu i-a arătat chipul, dar, în schimb, a atașat mesaju: „Secret love”.

Tânăra a aflat că are un copil cu Alex Cristian chiar înainte cu o săptămână de a fi eliminată din „Casa iubirii”, ceea ce le-a schimbat radical viețile.

După ce a ieșit din emisiunea matrimonială, aceasta s-a împăcat cu iubitul ei, iar, în prezent, aceștia par foarte fericiți că vor deveni părinți. Ba mai mult, Larisa îl consideră pe băiat sufletul ei pereche.

Citește și: Cine este iubitul Larisei de la „Casa iubirii”! Îl cheamă Alex Cristian și este foarte fericit că va deveni tată

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Larisa și iubitul ei așteaptă un copil

În momentul în care fosta concurentă din show-ul matrimonial a vorbit despre sarcină, aceasta a povestit și parcursul tumultuos pe care ea și iubitul ei l-au avut, până să ajungă în acest punct și cum a evoluat relația lor în paralel cu participarea fetei la emisiunea „Casa iubirii”.

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de «Casa iubirii».

Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru. Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea «Casa iubirii», am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi. Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea. La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp.

Citește și: Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine. În vacanța dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el. Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei, din frica de a nu suferi încă o dată. Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat că SUNT ÎNSĂRCINATĂ.

Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis că este semnul LUI DUMNEZEU, că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună. Mi-am dorit să primiți de la mine acestă veste, dar, chiar și așa, sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun ca nu am timp să vă urăsc, pentru ca sunt prea mult ocupată să iubesc”, a dezvăluit Larisa joi, pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LARISA GROZA (@larissagroza)