Ce Brad Pitt si George Clooney! Uite-l pe adevaratul rasfatat al Oscarului GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:19

Nu a castigat Oscarul, insa a devenit cel mai mare star din acest an de la Premiile Academiei.

Cainele Uggie, din pelicula The Artist, a fost tratat in seara de dinaintea Oscarurilor la fel ca pe marile celebritati. Terrierul Jack Russell in varsta de 10 ani a fost rasfatat cu cele mai inalte tratamente pentru cea mai stralucitoare noapte.

Uggie a avut un program sa rivalizeze cu orice star, spune Cindi Berger, director la o companie care reprezinta vedetele importante de la Hollywood.

Harvey Weinstein l-a numit pe Uggie “arma sa secreta.”
Se afla la nivelul greilor, a declarat Weinstein la o petrecere de dinaintea Oscarului.

In seara decernarii marilor premii, Uggie a purtat o zgarda din piele cu un os din aur galben de 18 karate cu numele lui inscriptionat, facut special de casa de bijuterii Chopard.

Cu o zi inaintea Oscarurilor, terrierul a ajuns la fabulosul hotel Chateau Marmont pe Sunset Boulevard pentru a fi rasfatat si inca nu se hotarase la care petrecere sa participe.
El a fost insotit de staff-ul lui, proprietarul si dresorul lui, Omar Von Muller; Michelle Day, consultant si Katie Doyle de la Weinstein Co, care ii tinea labuta.

Mai intai Uggie, a beneficiat de o baie cu mult sampon, apoi o sesiune de periat si uscat. Apoi faimosul terrier s-a odihnit in una dintre camerele puse la dispozitie si intr-un pat demn de un star. Uggi a participat apoi la o petrecere data inaintea Oscarurilor unde a fost rasfatat de toate vedetele.




 

Taguri: