Ce brad sărăcăcios și-a cumpărat Kylie Jenner, deși casa ei valoarează 36 de milioane de dolari! Fiica cea mică a clanului Kardashian a ieșit din competiția de Crăciun a familiei

Autor: Diana Bostan

Kylie Jenner

Sursa: Instagram- Kylie Jenner

Kylie Jenner și-a dezamăgit fanii cu ultima sa postare. Mezina familiei Kardashian și-a împodobit bradul, însă urmăritoii săi susțin că acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Kylie Jenner a surprins pe toată lumea cu bradul său de Crăciun. Deși toți se așteptau la ceva grandios, diva a optat pentru ceva simplu, în contrast cu celebra familie Kardashian.

Cum arată bradul de Crăciun al lui Kylie Jenner

Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian în vârstă de 26 de ani, a surprins pe toată lumea cu bradul de Crăciun pe care la ales în acest an.

Aceasta a optat pentru un brad simplu și cu decorațiuni subtile. Urmăritorii săi sunt de părere că bradul este unul mult prea „sărăcăcios” în contrast cu vila sa în valoare de 36 de milioane de dolari din Los Angeles.

Citește și: Un nou cuplu în lumea vedetelor! Cine formează cea mai proaspătă și neașteptată pereche din showbizul autohton

Kylie și-a prezentat bradul modest și cu crengi rare, iar fanii au reacționat imediat.

Pentru decorațiuni, Kylie a ales doar câteva luminițe galbene, ghirlande argintii și decorațiuni în formă de Moș Crăciun. Bradul a fost în întregime acoperit cu sclipici argintiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși unii internauți au apreciat simplitatea de care Kylie a vrut să dea dovadă, unii au ținut să lase comentarii ironice referitoare la fastul și opulența cu care familia Kardashian i-a obișnuit de-a lungul timpului. Nici bradul și nici tradițiile nu par să mai fie aceleași în familia Kardashian. Sora mai mare a lui Kylie, Khloe, și-a obișnuit fanii cu fotografia anuală de familie din jurul bradului, însă având atât de mulți copii și nepoți care nu stau locului o secundă, vedetei i-a fost extrem de greu să-i surprindă pe toți în poză.

Kylie Jenner are mai mulți brazi de Crăciun în acest an

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Kylie a început să se simtă în spiritul sărbătorilor și a adus în casă bradul principal. În contrast cu ce a postat recent, bradul principal este unul extrem de înalt și de des, fiind un brad desprins din filmele de Crăciun.

Chiar și așa, un alt detaliu a atras atenția internauților și-n acest caz. Lustra care atârna lângă brad i-a făcut pe fani să spună că nu e tocmai estetic și că ar trebui îndepărtată. Unii dintre urmăritorii lui Kylie de pe rețelele de socializare au mers atât de departe, încât au numit lustra ca fiind "urâtă".

Citește și: Kylie Jenner, mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu bebelușul a făcut înconjurul lumii

Indiferent de părerea fanilor săi despre casa ei, Kylie va sărbători un Crăciun foarte special anul acesta, deoarece este primul ei Crăciun cu iubitul său, Timothee Chalamet, în vârstă de 27 de ani. Kylie și Timothee au făcut publică relația lor la un concert Beyoncé în septembrie 2023, după luni de speculații cum că ar fi împreună.