Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei, Virgil Șteblea, de ziua ei de naștere! Puțină lume își permite asemenea lux

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 nov 2022, 07:05

Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei, Virgil Șteblea, de ziua ei de naștere! Puțină lume își permite asemenea lux

Sursa: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a împlinit astăzi 35 de ani și este în culmea fericirii după ce soțul ei, Virgil Șteblea, i-a făcut un cadou cu totul și cu totul special, dar și luxos.

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România și un influencer de succes, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani. Bruneta este în culmea fericirii după ce bărbatul iubit, Virgil Șteblea, i-a făcut un cadou deosebit, pe măsura iubirii pe care i-o poartă.

Adelina Pestrițu, cadou inedit de la soțul ei, Virgil Șteblea

În urmă cu câteva ore, Adelina Pestrițu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care le arată tuturor cadoul primit de la soțul ei, Virgil Șteblea.

Frumoasa vedetă a primit un inel superb cu diamant albastru, dar și o cruciuliță cu diamante, la fel de frumoasă. Bruneta a postat o fotografie cu cele două bijuterii superbe, alături de un mesaj în care îi mulțumește soțului pentru ce i-a oferit.

Citeste si: Adelina Pestrițu, enervată la culme de urmăritorii ei! „Concentrați-vă să primiți și voi ceva”

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.r.:

mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt ETERNE!)”
, a scris Adelina Pestrițu, pe InstaStory. Pe lângă cele două bijuterii superbe, Adelina a mai primit și un buchet imens de flori predominant galbene, de care s-a bucurat și pe care l-a postat, de asemenea, alături de lănțișor și de inelul cu diamant albastru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se înțeleg Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Relația dintre Adelina și Virgil a evoluat foarte repede și a fost cunoscută de public, pentru că amândoi sunt foarte transparenți și se mândresc unul cu altul. Adelina Pestrițu a declarat că, după patru ani de căsnicie, au reușit să-și cunoască limitele și sunt foarte deschiși unul față de celălalt. Bruneta a subliniat că între ei nu există secrete, un aspect foarte important în orice relație.

Citeste si: De ce nu mai postează Adelina Pestrițu fotografii cu fetița ei? Motivul pentru care a luat această decizie: „Am ajuns la concluzia că...”

„O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul.

Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”, a povestit Adelina Pestrițu.