Ce cadou a primit Andra Voloș în miez de noapte?

Autor: B.H.

Un story postat de Andra Voloș în miez de noapte ridică foarte multe semne de întrebare. Ce cadou a primit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Andra Voloș a făcut furori în emisiunea "Puterea Dragostei" și de când a devenit cunoscută, fosta concurentă are o mulțime de admiratori. Astfel, nu ar fi exclus ca o persoană care o simpatizează să își dorească să o cucerească, mai ales acum, când lucrurile între ea și Bogdan Mocanu nu sunt foarte clare.

Citeste si: Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Ce cadou a primit Andra Voloș în miez de noapte?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu erau unul dintre cele mai solide cupluri formate la "Puterea Dragostei", însă totul s-a terminat în momentul în care s-a aflat despre infidelitatea lui Bogdan. Cei doi s-au despărțit, dar recent s-au afișat împreună, punând astfel pe toată lumea pe gânduri.

Andra Voloș este din ce în ce mai activă pe instagram și nu ezită să le arate celor ce o urmăresc că deși în viața ei personală lucrurile nu sunt tocmai roz, reușește în continuare să se distreze și

să petreacă până la ore târzii din noapte. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un story care i-a pus pe jar pe urmăritorii ei. Andra Voloș a primit un trandafir roșu, simbol al iubirii, însă nu a menționat cine se află în spatele acestui gest romantic. Ea a vrut doar să îi mulțumească acelei persoane, fără să îi dezvăluie identitatea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, nu este clar dacă Bogdan Mocanu este cel care i-a oferit Andrei Voloș un trandafir roșu sau este vorba despre un alt bărbat care și-a propus să o cucerească.

Citeste si: Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

Andra Voloș, schimbare radicală de look. Cum arată acum?

Andra Voloș a simțit că este momentul pentru o schimbare de look, motiv pentru care s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Cum arată acum?

La scurt timp după ce Bogdan Mocanu și-a făcut o schimbare de look, optând să își vopsească părul blond, Andra Voloș a simțit nevoia să încerce și ea ceva nou. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a mers la salonul de înfrumusețare și și-a vopsit părul, iar schimbarea nu doar că i se potrivește de minune, ci a fost foarte apreciată și de prietenii de pe instagram.

Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" și-a dorit să încerce ceva nou, dar fără să exagereze, astfel că a luat decizia de a-și vopsi doar câteva șuvițe într-o nuanță mai deschisă de blond. Rezultatul final a fost pe placul Andrei Voloș, aceasta declarându-se foarte încântată de noul ei look. Mai mult decât atât, nu a ezitat și le-a arătat și prietenilor de pe instagram câteva fotografii realizate după transformare.

Citeste si: Jador și Mario Fresh și-au luat avocat, după bătaia din club! Ce se întâmplă chiar azi în cazul scandalului din Mamaia! EXCLUSIV

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.