Ce cadou a primit Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților! Cineva i-a făcut o mare bucurie vedetei: „Cât de mult te iubesc”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 feb 2024, 15:47

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză de Valentine's Day

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, Frumoasa prezentatoare de la emisiunea „Casa iubirii”, a primit un cadou deosebit de Valentine's Day, de la o persoană foarte specială.

Prezentatoarea Andreea Mantea este foarte îndrăgită de către publicul din România, mai ales de cei care urmăresc show-ul matrimonial „Casa iubirii”, unde romantismul plutește în aer.

Andreea Mantea a primit un cadou special de Valentine's Day 

Cu toții știu că, în prezent, Andreea Mantea nu are un iubit, dar, totuși, cineva i-a pregătit o surpriză foarte frumoasă cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Aceasta a postat cadoul chiar pe pagina ei personală de Instagram, arătându-se foarte bucuroasă.

„Vreau să mă laud și vreau să vă arăt ce am primit de Valentine's Day!”,  a spus vedeta într-un clip postat la Instastory.

Imediat după ce a făcut anunțul, Andreea a publicat o fotografie cu niște desene foarte drăguțe, unul cu o inimă mare și celălalt cu Universul, însoțite de un mesaj înduioșător: Did you know I love you this much? This is how much I love you! (trad.

Știai că te iubesc atât de mult? Cam așa te iubesc!).

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Mantea! Prezentatoarea de la „Casa Iubirii” a arătat tuturor ce motiv de bucurie are: „Contează să sărbătorim”

Foile pe care se aflau desenele și respectivul mesaj au fost înconjurate de o inimă formată din petalele unui trandafir roșu, iar deasupra inimii a fost pusă o zambilă roz, frumos împachetată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cine a surprins-o pe Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților

La o privire mai atentă, se poate observa că desenele sunt făcute de un copil, chiar și scrisul dând de înțeles acest lucru. Așa că, cine altcineva putea să-i pregătească acest cadou înafară de David, fiul ei, în vârstă de 8 ani?

Acesta este cea mai specială persoană din viața Andreei Mantea, de aceea gestul lui a bucurat-o nespus de mult pe brunetă, care, lângă fotografia cu darul pregătit de băiat, a scris: „ And suddenly nothing else matters (trad. Și dintr-o dată nimic altceva nu contează)”.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat! Cine sunt favoriții acestei săptămâni în Casa Iubirii

În luna mai, băiatul prezentatoarei va împlini 9 ani, iar ea este foarte mândră de calitățile pe care le-a dobândit micuțul până la această vârstă, bucurându-se că se dezvoltă într-un mod foarte frumos.

„Este o bucurie să-l am în viața mea. În această etapă, provocările ca mamă se schimbă pe măsură ce copilul crește și personalitatea sa se dezvolta. David are propriile sale interese și pasiuni, iar eu încerc să-l susțin și să-l ghidez în fiecare etapă.

Este important să îi ofer dragoste și înțelegere, dar și să-i ofer spațiu să evolueze ca individ”,  declara Andreea Mantea anul trecut, pentru Gândul.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?