Ce cadou a primit Andreea Mantea din partea fiului ei, David. Prezentatoarea, uimită de gestul lui: „David a înțeles din prima”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 sep 2022, 22:20

Ce cadou a primit Andreea Mantea din partea fiului ei, David. Prezentatoarea, uimită de gestul lui: „David a înțeles din prima”

Este zi de sărbătoare pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D a împlinit astăzi, 20 septembrie, 36 de ani și a primit multe cadouri din partea celor dragi. În cadrul unui interviu acordat pentru canalul de YouTube Kanal D, aceasta a vorbit despre surprizele pe care i le face David de fiecare dată.

Andreea Mantea primește cadouri și din partea fiului ei. Cu ocazia fiecărei zile de naștere, David îi face câte un cadou, iar prezentatoarea a rămas plăcut impresionată de faptul că acesta a ținut minte o dorință la care ea ține foarte mult.

Ce cadouri primește Andreea Mantea din partea lui David?

Andreea Mantea recunoaște că are parte de surprize din partea fiului ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Acesta „complotează” cu familia Andreei, pentru a-i putea cumpăra ceva ce ea își dorește.

Cu toate acestea, ceea ce o impresionează cel mai tare este faptul că David a ținut cont de dorința ei de a nu primi flori tăiate, deoarece se ofilesc mai repede.

Îmi face surprize, vorbește ori cu șoferul, ori cu mama, ori cu sora mea.

Le spune că vrea să meargă să îmi cumpere ceva de ziua mea. Îi ia o zi întreagă, îi plimbă prin magazine, prin florării, însă ce nu știe el este că banii au o limită! (râde) El ia tot cu banii mei.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

Am avut multe relații de-a lungul timpului și relații destul de strânse, fie că era un iubit, o prietenă foarte bună și, în toate aceste relații, am specificat să nu mai primesc flori tăiate, pentru că suferă foarte tare și voi vedea cum se vor usca în câteva zile și pe mine mă doare. Și le-am spus că aș prefera, mai degrabă, să primesc flori în ghiveci cu rădăcină, să trăiască.

Și nimeni nu a înțeles asta!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu am nicio problemă, Doamne ferește, mă bucur că le primesc și pe astea, dar e o durere acolo când văd că încep să moară.

Însă, David a înțeles din prima asta. Îmi aduc aminte, la vârsta de 3 anișori, când mi-a ales un ghiveci. A mers la florărie și toată lumea îi arăta « Uite ia așa, ia buchetul acesta ». Și el zicea: « Nu, nu, că mama vrea așa, la ghiveci »", a spus Andreea Mantea, în cadrul interviului acordat pentru Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Aniversările Andreei Mantea nu mai sunt la fel de când îl are pe David

Andreea Mantea a recunoscut faptul că, de când îl are pe David, zilele ei de naștere nu mai sunt la fel, ci sunt mult mai frumoase.

Prezentatoarea susține că, de șapte ani, de când îl are, momentele de care are parte sunt mai frumoase și mai intense, dar și mult mai plăcute. De asemenea, prezentatoarea a declarat că are mai multe momente „pe plus” datorită fiului ei.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.