Ce cadou a primit Geta Sterp de la mama lui Sebi: „Mai rar așa soacră”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 sep 2023, 12:28

Ziua de naștere a Getei Sterp

Sursa: Instagram- Geta Sterp

Geta Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 14 septembrie, iar evenimentul a vrut să fie unul special. Geta a fost surprinsă de cadoul primit de la mama lui Sebi.

Născută într-o zi de mare sărbătoare, Geta Sterp și-a început ziua cu două restanțe la facultate.

Geta Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit

Sinceră cu fanii, Geta Sterp a recunoscut faptul că atât ea, cât și Sebi au merg la Cluj pentru a da restanțele pe care le au la facultate. „Când am auzit că au fost programate chiar de ziua mea...dar

îi mulțumim lui Dumnezeu că am fost foarte norocoși și totul a decurs foarte bine, intrăm în anul IV”, a dezvăluit Geta Sterp.

Citește și: „Ești plină de tine”. Ileana Sterp a fost luată la rost de internauți! Răspunsul surorii lui Culiță Sterp

Geta Sterp a ales o locație specială pentru a-și serba ziua de naștere, în natură, acolo unde a fost așteptată de toată familia.

Înainte de a ajunge la locație, Geta s-a întâlnit cu mama soacră.

Citește și: Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în Canada. Campionul de box locuieșteîn străinătate

Mama lui Sebi a reușit să o impresioneze pe Geta. Aceasta a primit de la soacra ei o pereche de cercei și o brățară de aur.

Geta a fost extrem de încântată și susține că soacra ei este mereu în pas cu moda și știe ce se poartă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cât te costă dacă vrei să mănânci jumări și brânză de la mama Geta! Familia Sterp câștigă bani frumoși de pe urma oilor

Sunt cea mai fericită, v-am zis că o să am cea mai frumoasă zi de naștere. Uitați ce am primit de la mama lui Sebi, care este și a doua mea mamă. Am primit cerceii ăștia foarte faini. Ea este tot timpul în pas cu moda, știe ce se poartă. Am primit cerceii ăștia și brățara. Chiar n-am avut niciodată o brățară așa de aur. Așa soacre să tot ai.

O iubesc”, a spus Geta Sterp.

Geta Sterp și-a sărbătorit ziua pe vârf de munte

În cele din urmă, Geta și Sebi au ajuns la locația unde aceasta și-a serbat ziua de naștere. Acolo a fost așteptată de prieteni, de fratele Iancu și de iubita acestuia și alți membri ai familiei.

Citește și: Mama Geta, în lacrimi: „Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici. Mi-e foarte dor de ea”

Geta Sterp a avut parte de foarte multe surprize și de preparate care mai de care, gătite cu mare atenție de bucătarii locului. De la marele eveniment nu putea lipsi mama Geta și fratele Culiță, care a venit însoțit de micuțul Milan.

Citește și: Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

Geta a făcut un gest special după ziua ei. Aceasta a decis să nu păstreze florile primite, ci să le dăruiască mai departe pentru ca și alții să se bucure de ele.