Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc, la întoarcerea în România, după Indian Wells. Sportiva a fost așteptată acasă cu o surpriză de zile mari

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 09:10

Simona a fost eliminata de la Indian Wells 

Sursa: Facebook

Simona Halep a fost așteptată cu o surpriză de zile mari acasă din partea soțului ei, după Indian Wells, unde a fost eliminată în turul al treilea al turneului.

Simona Halep a primit un cadou de la Toni Iuruc la întoarcerea în România, după Indian Wells. Românca a fost eliminată în turul al treilea al turnelului de tenis, iar soțul ei a avut grijă ca aceasta să treacă mai ușor peste dezamgire, astfel i-a pregătit o surpriză.

Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc

Recent, Simona Halep a revenit în România, după ce a participat la turneul Indian Wells. Tenismena noastră a fost eliminată în turul al treilea al competiției, iar soțul ei,

Toni Iuruc, a avut grijă ca aceasta să treacă mai ușor peste înfrângerea suferită. Acesta a așteptat-o acasă pe sportivă cu o surpriză. Simona Halep a fost foarte încântată de gestul partenerului ei și a împărtășit momentul cu fanii din mediul online.

Tenismena a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o fotografie cu buchetul de trandafiri pe care l-a primit de la Toni Iuruc la întoarcerea în România.

Florile de culoare roz sunt preferatele sportivei.

”Casă dulce casă”, a scris Simona în dreptul fotografiei cu buchetul de trandafiri, după revenirea în România de la Indian Wells.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi, la Constanța! Iată ce mari personalități sunt invitate la marele eveniment

Surprizele nu s-au oprit aici, Simona Halep s-a întâlnit cu noul mebru al familiei. Este vorba despre un cățel de rasă Collie, cu păr lung. Sportiva noastră a fost cea care a ales numele animalului de companie, cățelul a fost numit Leasie.

Sportiva a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu noul membru al familiei. În imaginile postate pe pagina de Instagram, aceasta este surprinsă în timp ce se joacă cu cațelușul, iar micuțul se bucură de prezența ei.

Simona Halep trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, în urmă cu doar o lună a spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, alături de Toni Iuruc, afaceristul cu care se iubește de ceva timp.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații