Ce cadou a primit Theo Rose de la un fan, chiar în timpul concertului! Toată lumea a fost uimită

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2023, 09:55

Ce cadou a primit Theo Rose de la un fan, chiar în timpul concertului! Toată lumea a fost uimită

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose este o artistă foarte apreciată și iubită de la noi, astfel că, în timpul unui concert, cântăreața a primit un cadou de la un fan. Iată care a fost reacția lui Theo Rose!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară, care s-a făcut remarcată prin talentul ei inedit, vocea ei superbă și prin numeroasele colaborări pe care le-a avut de-a lungul carierei ei. Cele mai apreciate colaborări au fost cele cu Bogdan de la Ploiești, dată fiind conexiunea și chimia de care dau dovadă atunci când cântă, atât în videoclipuri, cât și pe scenă.

Ce cadou a primit Theo Rose de la un fan, în timpul concertului

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a avut un concert inedit în București, la care a fost prezentă, pe scenă, inclusiv sora artistei, Raluca Diaconu. În momentul în care i-a mulțumit Ralucăi pentru prezența ei la concert, Theo s-a întins înspre public, pentru că un fan i-a întins un cadou, și anume o carte.

„Auzi, Raluco, am primit o carte, tu ești aia deșteaptă dintre noi, ia-o tu”, a exclamat Theo Rose, în spirit de glumă, după ce a luat cartea de la fanul din public și i-a înmânat-o surorii ei, Raluca Diaconu.

Bineînțeles, ca la fiecare apariție în mediul online, fanii nu întârzie să-i transmită artistei complimente și gânduri bune.

De data aceasta, gândurile și complimentele au fost împărțite atât pentru Theo Rose, cât și pentru Raluca Diaconu.

Citeste si: Theo Rose schimbare radicală de look! Vedeta a renunţat la părul lung care a consacrat-o. Cum a reacționat artista când și-a ținut propria podoabă capilară în mâini: Eu te iubesc pe tine

„Sunteți minunate”, „Sunteți minunate și frumoase”, „Sunteți două frumoase”, „Vă ador”, au fost câteva dintre comentariile frumoase pe care le-au primit cele două talentate artiste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când își dorește Theo Rose să facă un copil și ce nume a ales

Acum ceva timp, Theo Rose a hotărât că trebuie să aibă o discuție cu fanii ei, motiv pentru care a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a dezvăluit ce nume a ales pentru copiii pe care îi va avea.

Citeste si: Bodgan de la Ploiești le-a făcut o surpriză legată de Theo Rose fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Cu toate că nu a anunțat că ar fi însărcinată, cu siguranță Theo Rose își dorește, pe viitor, un copil.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram, în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.