Ce cadou i-a oferit Patrick Biancăi Giurcă. Reacția incredibilă a concurentei de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 oct 2024, 19:00

Bianca și Patrick s-au văzut în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de vineri, 4 octombrie, din „Casa iubirii”, camerele roșii au continuat, iar când a venit rândul întâlnirii Biancăi Giurcă și a lui Patrick, acesta i-a făcut un cadou surprinzător fetei.

Bianca Giurcă și Patrick s-au gândit unul la celălalt și au vrut să se surprindă reciproc, așa că, înainte de camera roșie, amândoi și-au pregătit unul celuilalt câte un platou cu mâncare, iar, pe lângă acest lucru, Patrick i-a cumpărat un buchet original Biancăi.

Ce cadou i-a oferit Patrick Biancăi Giurcă 

Concurentul de la „Casa iubirii” i-a cumpărat frumoasei șatene un buchet cu ursuleți roz.

Aceasta a rămas uimită când a văzut cadoul deosebit. Acest gest a impresionat-o pe Bianca, mai cu seamă că Patrick nu a ales întâmplător cadoul, întrucât a fost de părere că fetei i se potrivesc mai bine ursuleții, decât clasicele flori. În plus, acesta a vrut să-i ofere Biancăi un dar pe care îl poate păstra mereu.

„Ți-am luat ursuleți pentru că îmi inspiri o chestie copilărească ce începe să-mi placă foarte tare și am zis că în loc de flori să-ți iau un buchet de ursuleți, să aibă grijă de tine când eu sunt absent”,  a

spus tânărul.

Urmăriți întreg momentul din camera roșie în materialul video de mai jos:

Citește și: Patrick, moment de sinceritate în camera roșie. Concurentul a recunoscut asta despre Bianca: „M-ar deranja”

Mai departe, Patrick i-a dezvăluit concurentei că este singura care a reușit să-l cucerească cu latura ei copilărească, pe care o afișează atunci când este în prezența lui: „Eu înainte nu eram neapărat atras de chestii

din astea, copilării, mâțâieli. Îmi plăcea puțin treaba asta de maturitate. Am avut câteva situații în viață, foste relații, care tot așa, mai încercau să se copilărească și parcă nu mă atrăgea. Dar, venind din partea ta, îmi place foarte tare. Ai momente în care te prostești așa puțin, mă rupe”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Ce părere are Patrick despre Bianca Giurcă

Ulterior, Bianca Giurcă l-a întrebat pe Patrick dacă în restul situațiilor din „Casa iubirii” i se pare la fel de infantilă. Însă tânărul a asigurat-o că, în afara interacțiunilor pe care le au, nu i se pare deloc imatură, ba din contră, acesta i-a mărturisit că îi place foarte mult cum se comportă în general. De asemenea, Patrick i-a dezvăluit șatenei că este atras de felul în care gândește, dar și de frumusețea ei răpitoare.

Citește și: Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

„Din punctul meu de vedere, mi se pare că ești numărul unu și pe maturitate, și pe gândire, și pe frumusețe, și pe tot.(...) Ești extraordinară, mă jur, și îmi era un dor de tine de înnebuneam”,  a

spus concurentul.

După ce întâlnirea lor din camera roșie s-a încheiat, fiecare s-a retras în casa lui cu cadourile primite, iar în momentul în care Bianca Giurcă a intrat în casa fetelor cu buchetul de ursuleți, fetele au fost, la rândul lor, uimite de cadoul deosebit: „Nu cred! Deci uitați-vă ce frumos e!”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.