Ce cadou îi poți oferi persoanei dragi de Paște în funcție de semnul său zodiacal?

Autor: Cristina Mocanu

Pe 16 aprilie, ortodocșii sărbătoresc Paștele, iar mulți români aleg să ofere cadouri.

Sursa: pixabay.com

Pe 16 aprilie, ortodocșii sărbătoresc Paștele, iar mulți români aleg să ofere cadouri. Ce cadouri puteți oferi în funcție de zodie?

Iată cele mai inspirate cadouri de Paște în funcție de semnul zodiacal.

Ce cadouri poți să le oferi celor dragi de Paște în funcție de zodia lor?

Paște 2023 – Cadouri Berbec

Cadourile pentru un Berbec trebuie sa fie în general cadouri scumpe, de firmă, de calitate. Nu este genul care să considere că doar gestul contează, va vrea un cadou care să arate că îl apreciezi la adevărata lui valoare.

Este o persoană jucăușă, foarte activă căruia îi plac sporturile și inovațiile indiferent de domeniu. O idee de cadouri ar fi cosmetice scumpe, căci îi place orice îi răsfață trupul și simțurile. Culorile care i se potrivesc sunt roșu și negru, în cazul în care vrei să îi cumperi haine.

Sfaturi pentru cadouri: aparat de fotografiat, echipament sportiv, puzzle, un parfum scump, o curea de piele, lenjerie sexy.

Citește și: Horoscop chinezesc 10-16 aprilie 2023: Zodiile câștigătoare în prima săptămână din luna Dragonului. Începe perioada lor de glorie

Paște 2023 – Cadouri Taur         

Taurul este foarte pretențios în ceea ce privește cadourile, așteptând să fie cu adevărat surprins și bucuros de ceea ce primește. Îi plac cadourile care demonstrează că este iubit. Căminul este important pentru el, deci orice fel de obiect de decorațiuni interioare de bun gust îl va încânta.

Dacă te hotărăști să îi cumperi un obiect vestimentar, orientează-te pe culoarea verde sau albastru.

Sfaturi pentru cadouri: bijuterii, pietre prețioase, lumânări parfumate, obiecte de decorațiuni interioare, un tablou de bun gust, cutie de bomboane belgiene, un sal, o jucărie de plus.

Paște 2023 – Cadouri Gemeni

Gemenii apreciază obiectele utile de uz curent, de care chiar are nevoie. Pe de altă parte, este o fire foarte comunicativă, așa că dacă te țin buzunarele mai ales, o idee este un obiect de telecomunicație.

Culorile potrivite pentru această zodie sunt galben, portocaliu si violet.

Sfaturi pentru cadouri:  CD-player, computer, laptop, DVD-player, telefon mobil, obiecte pentru birou(capsator, press-papier etc), webcam, caști cu microfon, un joc de societate, un puzzle, un joc de strategie pentru computer.

Paște 2023 – Cadouri Rac

Cadourile pentru Raci sunt în primul rând un semn că te-ai gândit la ei. Ideal ar fi să găsești ceva ce îți spusese el deja că își dorește, pentru că astfel să îi demonstrezi că ești în permanență atent la ce spune.

În orice caz, fii sigur că orice cadou i-ai lua îi va plăcea în mare măsura mai ales pentru că este de la tine. Chiar dacă este o brățară pe care în mod normal ar considera-o oribilă, o va purta cu mândrie, fiind o dovadă a iubirii tale pentru această zodie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sfaturi pentru cadouri: o tabachera veche, un tablou (îi place orice cadou pentru casă), papuci de casă pufoși, un parfum fresh, o carte din seria "Cum să îți începi propria afacere", o icoană(dacă este religios), o amuletă, un CD cu muzică de meditație.

Citește și: Cea mai norocoasă zodie în aprilie 2023. Viața ei devine magică!

Paște 2023 – Cadouri Leu

Nativii Lei sunt printre cei mai ușor de mulțumit când vine vorba de cadouri. Fie că le faci daruri de Ziua Îndrăgostiților, de ziua lor sau de Paște, orice obiect frumos, scump și care iese în evidență este bine primit. Sfaturi pentru cadouri: CD cu muzica lui preferată, bilete la concertul formației lui preferate, un tricou haios, electronice, obiecte de decorațiuni interioare haioase, un animal de casă (ai grija să te interesezi înainte dacă poate să îl îngrijească), ceva fabricat de tine (spre exemplu: o brățară împletita).

Paște 2023 – Cadouri Fecioară

Fecioara este o pretențioasă fără pereche și îți va căuta nod în papură în consecință. Din punctul lui de vedere, ceea ce îi faci cadou demonstrează în primul rând ceva despre tine și despre caracterul tău. În al doilea rând, demonstrează dacă ești atent la gusturile sale și cat de bine îl cunoști. 

Nativii Fecioare nu sunt ușor de impresionat, dar știi că lor le place foarte mult să se îngrijească, sunt pedanți și destul de conservatori.

Sfaturi pentru cadouri: agendă electronică, cămașă, cravată, joc de strategie pe calculator, ac pentru cravată, obiecte cosmetice, abonament la clubul pe care îl frecventează, lenjerie.

Paște 2023 – Cadouri Balanță

Ideal ar fi să îi cumperi chiar ceva ce își dorea, căci nu știe prea bine să se prefacă. Spre exemplu, dacă îi cumperi o cravată pe care o consideră demodată, să știi că nu o va purta doar ca să îți facă placere. Orice articol vestimentar elegant și de bun gust este binevenit. De asemenea, orice cadou scump, elegant și care dă dovadă de clasă îi va încânta.

Nativii din Balanță apreciază lucrurile fine, obiectele de artă, lucrurile realizate manual, cărțile, documentarele, obiectele de colecție, dar și gadgeturile sofisticate.

Sfaturi pentru cadouri: șampanie, o băutură fină, un parfum scump, cosmetice de firmă, un suport de lumânări stilat, obiecte vestimentare de calitate (pentru bărbați merg la fix cămășile de mătase), ulei de masaj, un neglige din satin, un set de aroma-terapie, un abonament la o sală de fitness sau la un salon de masaj.

Paște 2023 – Cadouri Scorpion

Nativii Scorpion sunt și ei destul de greu de mulțumit, mai ales dacă sunt înstăriți și își permit singuri să își cumpere orice. Pe ei îi cucerești cu ceva intim, special și sentimental. Este destul de pretențios în ceea ce privește cadourile, acestea trebuind să fie ceva cu adevărat pe gustul lui pentru a îl da pe spate. Și știi foarte bine ce dificil este când vine vorba de gusturile lui pretențioase. Alege ceva fie scump, fie care să îi stimuleze inteligența, căci altfel criticile lui nu întârzie să apară. Îi place să primească cadourile cu multă lume de față, pentru a afla toată lumea cât de mult este prețuit. 

Sfaturi pentru cadouri: parfum foarte scump, ceas de firmă, obiecte vestimentare de firmă, set de CD-uri cu muzică care se găsesc greu, set de aroma-terapie și esențe, obiecte oculte, lenjerie sexy.

Paște 2023 – Cadouri Săgetător

Se știe că nativii Săgetători sunt mari amatori de călătorii și aventuri, de sport și noutăți tehnologice. Mulți dintre ei au tot felul de pasiuni ciudate, iar cadourile ar putea fi legate de acestea. Obiectele cu tentă istorică sau specifice unei anume țări i se vor părea de mare efect. 

Sfaturi pentru cadouri: bilete pentru o excursie în străinătate, echipament de alpinism, carte de călătorii, album de artă, un weekend în care să facă scuba-diving, cadouri-amuzante sau cadouri-capcană (cutii cu surprize, căni în diverse formă amuzante sau tricouri cu mesaje haioase).

Paște 2023 – Cadouri Capricorn

Capricornilor le plac lucrurile de firmă, de calitate și cu bun gust. Aceștia se numără printre cele mai practice și organizate din tot zodiacul. Pentru ele contează darurile utile, folositoare, rezistente și bine lucrate.

Sfaturi pentru cadouri: ceas de aur sau de firmă, obiecte de vestimentație create de un designer celebru, o geantă din piele de la o firmă de renume, pantofi creați de un designer renumit, o agendă îmbrăcată în piele, o mapă de piele pentru birou, electronice de calitate.

Paște 2023 – Cadouri Vărsător

Nativii Vărsători ar aprecia o surpriză și orice dar legate de pasiunile lor. Mulți dintre ei au talente creative și le poți oferi seturi de pictură sau bricolaj. Unii adoră arta, spectacolele, filmele, teatrul și poți ține cont de aceste preferințe ale lor. Este original din fire, așa că orice obiect inovator, haios, nonconformist îi va plăcea în mod sigur. Ideea de bază este să îi stimulezi imaginația, dacă vrei să îi placă cu adevărat cadoul. Este modest și nu emite pretenții la cadouri, importantă este atmosfera pe care o creezi pentru el. Culorile potrivite sunt blue și portocaliu. Sfaturi pentru cadouri: animal de casă (ai grijă să îl poată ține în apartament), o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste, un tricou cu semnăturile tuturor cunoscuților, un joc de strategie, bilete la un concert, beletristică.

Paște 2023 – Cadouri Pești

Nativii Pești sunt un pic idealiști, visători, creativi și romantici. Orice dar de suflet, orice obiect făcut chiar de tine special pentru ei, orice lucru încărcat de amintiri comune sunt cadouri foarte potrivite pentru ei.Sfaturi pentru cadouri: echipament audio pentru camera lui cu surround, CD-urile cu muzica preferată, CD-uri cu muzică de relaxare, set de aroma-terapie, cărți de istorie, beletristică, cărți de psihologie, obiecte de decorațiuni interioare, cărți de călătorii.

Sursă: libertatea.ro

 

Taguri: