Ce cadou inedit a primit Călin Donca de Crăciun: ”Oare ce a venit la mine în acest an?!” Afaceristul s-a întors în vila impunătoare alături de familie

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 dec 2023, 15:33

n

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca a fost plasat în arest la domiciliu, acesta având posibilitatea de a petrece sărbătorile alături de familie. Afaceristul le-a dezvăluit urmăritorilor săi ce cadou a primit de Crăciun.

Milionarul Călin Donca este în culmea fericirii. Deși nu a scăpat de acuzațiile aduse, afaceristul se poate bucura de sărbătorile de iarnă în sânul familiei, magistrații luând decizia de-al plasa în arest la domiciliu.

Călin Donca nu a fost uitat de Moș Crăciun nici în acest an

Afaceristul a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu în apartamentul mamei sale din Brașov.

Pentru a sărbători Crăciunul, milionarul și familia sa au mers în vila impunătoare pe care acesta o deține la poalele Brașovului. În Ajun de Crăciun, Donca a împărtășit cu urmăritorii săi un strop din magia Crăciunului, dar și ce cadou a primit în acest an.

Citește și: Călin Donca, despre cele trei luni petrecute în spatele gratiilor: ”Aveam și o baie turcească cu duș deasupra” Cum arată apartamentul în care afaceristul își va petrece arestul la domiciliu

Dacă până acum afaceristul a fost obișnuit cu cadouri scumpe, după cele trei luni petrecute în arest, Călin Donca a realizat ceea ce contează cu adevărat, liniștea de acasă și timpul petrecut cu familia. Afaceristul a primit în dar două cărți ce au legătură cu Divinitatea și a mărturisit faptul că în arest obișnuia să citească aproximativ trei ore pe zi, lucru pe care și la propus și-n libertate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Am primit și un cadou. Oare ce a venit la mine în acest an?! Nu, nu este un ceas. Cărți dragii mei, cărți. Moș Crăciun a considerat că trebuie să primesc cărți. Mulțumesc lui Moș Crăciun! Am treabă acum, am citit câte trei ore pe zi în ultimele trei luni și cred că ar trebui să-mi mențin obiceiul”, a

spus Călin Donca, într-un video postat pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Afaceristul petrece sărbătorile în familie

Călin Donca a dezvăluit faptul că vrea să-și reia viața și-n special tradițiile de Crăciun. Acesta va petrece în familie, însă nu neglijează nici afacerile. Deși este acuzat de înșelăciune, Călin Donca nu renunță la planurile sale.

Milionarul are un mesaj și pentru urmăritorii săi și pentru cei care i-au fost aproape în toată această perioadă grea. ”În prag de Crăciun, transmitem din adâncul inimii noastre cele mai autentice urări. Sărbători pline de forță, determinare și momente de conectare autentică. Mulțumim pentru susținere și prietenie. Fie ca noul an sa aducă provocări pe măsură și reușite pe măsură de mari!”, a scris acesta, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce cadou a primit Călin Donca din partea unei admiratoare: ”E una dintre urmăritoarele soției mele” Milionarul a dezvăluit totul pe Instagram

Magistrații din Brașov au decis ca afaceristul să fie plasat în arest la domiciliu, însă este cercetat în continuare pentru dosarul în care este acuzat de comiterea a diverse infracțiuni, precum: delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune, constituirea unui grup infracțional și manipularea pieței de capital. Călin Donca are voie să părăsească domiciliul doar în cazul în care este chemat de către organele judiciare.