Ce cadou își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun? „Eu sunt cuminte în fiecare zi” Iubitul vedetei știe deja cu ce o va răsfăța

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 dec 2023, 13:44

Ce cadou își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun? „Eu sunt cuminte în fiecare zi”

Sursa: Raluca Bădulescu Facebook

Raluca Bădulescu a dezvăluit că este o mare fană a surprizelor și, totodată, a cadourilor. În preajma sărbătorilor, carismatica vedetă Kanal D a mărturisit că deja și-a făcut lista pentru Moș Crăciun.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și a câștigat rapid inimile publicului prin simțul umorului și carisma sa. Dincolo de viața mondenă, frumoasa blondină se bucură de familia sa și este recunoscătoare pentru aceasta.

Unde va pleca Raluca Bădulescu de sărbători

Raluca Bădulescu și-a stabilit deja planurile pentru perioada sărbătorilor. Dacă Revelionul este dedicat distracției, Crăciunul reprezintă o tradiție alături de familie.

Chiar dacă fiul său a atins vârsta majoratului, Raluca nu renunță la ideea de a petrece timpul alături de el și de ceilalți membri ai familiei.

Citește și: Raluca Bădulescu, uimită chiar de ziua ei: „Cea mai frumoasă surpriză”. Cine a bucurat-o pe vedetă

„De Revelion cred că petrec prin țările calde, dacă nu pe acasă cu părinții, familia, prietenii.

Întotdeauna de Crăciun e sfântă tradiția aceasta. Crăciunul acasă, deși copilul a făcut 21 de ani. Crăciunul rămâne Crăciun, Revelionul este altceva”, 
a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce cadou își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun, de la iubit 

Raluca Bădulescu a recunoscut că în relația sa surprizele nu sunt la ordinea zilei. Prin urmare, i-a transmis deja lui Rareș ce își dorește de la Moș și așteaptă cu nerăbdare să primească cadoul.

Citește și: Raluca Bădulescu, secretul siluetei de invidiat: „Știu că fac excese”. Vedeta face mărturisiri inedite

„Eu sunt cuminte în fiecare zi. Eu îmi doresc ceva în fiecare zi, că e un lucru mic, că e mare, că poate costă mai mult sau mai puțin. Nu este o chestie neapărat că îmi doresc luna de pe cer, o vreau și pe aia dacă se poate, dar dacă nu se poate, orice îmi place, mai ales dacă e de îmbrăcat.

Eu cred în Moș Crăciun, cred în sărbători, dacă avem brad, dacă nu avem, intenția contează.

Eu am spus întotdeauna că aș vrea nu știu ce, sunt ceva rău de tot. În ceea ce privește partenerul de cuplu, eu cred mai degrabă în a ne spune unul celuilalt ce ne dorim, pentru că în felul ăsta putem să ne îndeplinim dorințele, să fim organizați. Cadourile sunt lucruri vorbite de dinainte. Merg și surprizele, dar mai bine să fim organizați zic”, a declarat Raluca Bădulescu pentru WOWbiz

Raluca Bădulescu a divorțat de Florin Stamin, după 13 ani de relație, însă acum este mai fericită ca niciodată în brațele lui Rareș, care este cu 20 de ani mai tânăr decât aceasta.