Ce cadou luxos i-a cumpărat noul iubit Anamariei Prodan! Impresara se simte, în sfârșit, răsfățată cu adevărat: „Am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 sep 2023, 00:10

Impresara se simte, în sfârșit, răsfățată cu adevărat

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ajuns la vârsta de 50 de ani pe 17 decembrie, iar această ocazie nu a putut trece fără un cadou impresionant de la noul ei partener.

La mult timp după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața și pare mai fericită ca niciodată. Pe 17 decembrie, impresara a împlinit vârsta de 50 de ani și a primit un cadou pe măsura valorii ei de la iubit!

Cadoul luxos pe care l-a primit Anamaria Prodan de la iubitul ei

Anamaria Prodan este o femeie superbă la cei 50 de ani ai ei pe care nu îi arată deloc.

În ciuda greutăților, impresara și-a păstrat zâmbetul și silueta de invidiat.

Citește și: Exclusiv! "Sunt deja la a treia operație!" Sarah, fiica Aneimaria Prodan, vorbește deschis despre accidentarea care a scos-o din circuitul de baschet

Cu ocazia zilei sale de naștere, agenta FIFA a plecat cu cei trei copii ai ei în Dubai, acolo unde locuiește și noul ei iubit misterios.

Cadoul pe care i l-a făcut partenerul ei este fabulos! Acesta i-a oferit două telefoane de lux, marca Vertu Signature Diamond, gravate cu numele ei și pline de diamante. Prețul acestui cadou este aproape 200.000 de dolari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este iubitul Anamariei Prodan

Deocamdată, Anamaria Prodan este discretă și nu a dezvăluit identitatea noului ei iubit, dar se știe că bărbatul nu locuiește în România. Important este că atât Anamaria Prodan cât și copiii ei sunt fericiți cu noua prezență masculină din viața lor și a mamei lor. Chiar dacă a recunoscut că are pe cineva în viața ei, impresara și-a păstrat discreția și n-a dat foarte multe detalii despre noua ei relație.

Citește și: Ea este cea mai mare admiratoare a Anamariei Prodan: „O iubesc, o ador!”. Cine este artista care s-a bucurat că a întâlnit-o pe impresară

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a mărturisit Anamaria Prodan, despre iubitul ei misterios.