Ce cadou SCUMP i-a facut Livian iubitei sale! Florentina a facut totul public pe o retea de socializare

Autor: Oana Iosif

Livian si Florentina formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, spre surprinderea tuturor celor care sperau ca el si Bianca Comanici sa se impace.

Bianca si Livian s-au despartit in urma cu cateva luni si desi fanii lor sperau la o impacare, se pare ca acest lucru nu a mai fost posibil. Florentina a reusit sa il cucereasca pe Livian, iar cei doi si-au asumat recent relatia desi se tatoneaza inca din luna martie. 

Bianca inca spera la o impacare cu Livian

Citeste si: Bianca, mesaj emoționant după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: "Am răni adânci, dar dragostea..."

Bianca a facut ieri o marturisire dureroasa atat pentru ea, cat si pentru persoanele care tin la ea. Aceasta a marturisit ca sufera foaret mult dupa Livian si ca ar fi dispusa sa il primeasca inapoi daca el ar vrea sa se intoarca. 

"În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta.

A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine. Atât."
, a dezvăluit Bianca într-un live la wowbiz.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce cadou a primit Florentina de la Livian

Livian pare mai indragostit ca oricand. Se pare ca Florentina a reusit sa ii suceasca mintile si sa il faca sa o uite definitiv pe Bianca. Ba mai mult, Livian i-a facut un cadou extrem de scump Florentinei. Acesta i-a cumparat un ceas Rolex, la fel ca al lui, insa varianta pentru femei. Florentina nu s-a putut abtine si a postat imediat cateva imagini cu ceasul pe o retea de socializare.

Iata cum arata ceasul de zeci de mii de dolari. 

Desi multi nu cred in povestea lor de dragoste, nimeni nu stie cu adevarat ce se petrece intre doi. Daca dragostea lor va invinge sau nu, doar testul timpului ne va dezvalui adevarul.

Citeste si: Mary a spus totul despre noua iubită a lui Livian: "A încercat să vorbească cu mai mulți băieți de la Puterea Dragostei." A dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a ales pe Livian