Ce cadou si-a facut Andreea Mantea de ziua ei: "Nu pot sa spun decat :"WOW!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 dec 2020, 09:52
Andreea Mantea si-a sarbatorit onomastica
Sursa: Instagram

Andreea Mantea si fiul ei si-au sarbatorit impreuna onomastica departe de casa.

Andreea Mantea si David, fascinati de salina Turda

Andreea Mantea isi dorea de foarte multa vreme sa mearga la salina Turda, asa ca l-a luat pe David si impreuna au vizitat unul din cele mai frumoase locuri din Romania. Vedeta a precizat ca aceasta experienta a venit ca un cadou de ziua ei de nume si a lui David:"Am fost la Salina Turda pentru prima data si nu pot sa spun decat: WOW! Mi-am dorit enorm sa merg si iata ca intr-un final am reusit sa ajung! Am vrut sa imi fac un cadou din timp

pentru ziua mea de nume si bineinteles si lui David caci il mai cheama si Andrei. Am ramas fara cuvinte. Impresionant!"

Citeste si: Andreea Mantea, aniversare cu peripetii! Aflati ce surpriza ii pregateste David, LUNI, 30 noiembrie, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:00, la Kanal D!

Bineinteles ca Andreea a vrut sa le arate si telespectatorilor locul special in care a fost cu David, asa ca toata experienta ei a fost filmata si difuzata in cadrul reality-ului "Trairi alaturi de Andreea Mantea"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea a mărturisit că a renunțat la show-ul "Puterea dragostei" pentru ca băiatul ei să locuiască din nou în România.

Citeste si: Andreea Mantea a vorbit deschis despre coronavirus! Ce le-a marturisit vedeta fanilor

Andreea Mantea si-a dorit sa petreaca mai mult timp cu David

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public, dovadă

stând cifrele uriașe de audiență înregistrate și multitudinea de mesaje pe care le primesc de la prietenii noștri pe rețelele sociale. După un an și opt luni, timp în care am prezentat reality-show-ul “Puterea dragostei”, am simțit nevoia că trebuie să fac și altceva. Și aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, am trăit alături de concurenții emisiunii cele mai frumoase și intense clipe, am fost martorul celor mai frumoase și extraordinare povești de dragoste”, a declarat Andreea Mantea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.