Ce cadouri a adus Cove din minivacanta petrecuta in Istanbul! Ti-ai dori sa fii prietenul lui

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii "Jumatatea mea stie!" de la Kanal D, a fost plecat intr-o minivacanta, la Istanbul.

 

Cove s-a intors din vacanta cu peste douazeci de pachete cu baclava!
Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie!” de la Kanal D, a fost plecat intr-o minivacanta, la Istanbul. A fost un weekend prelungit, in care s-a rasfatat, zilnic, cu unul dintre deserturile sale preferate: baclavaua. Prezentatorul Kanal D nu a uitat de prieteni si le-a adus si lor portii generoase de baclava.
“M-am intors in tara cu vreo douazeci de pachete cu baclava.
Le-am adus apropiatilor, sa se bucure si ei ”, a declarat Cove.
Show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, este difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

A fost un weekend prelungit, in care s-a rasfatat, zilnic, cu unul dintre deserturile sale preferate: baclavaua. Prezentatorul Kanal D nu a uitat de prieteni si le-a adus si lor portii generoase de baclava.“ M-am intors in tara cu vreo douazeci de pachete cu baclava.

Le-am adus apropiatilor, sa se bucure si ei
”, a declarat Cove. 

Show-ul “ Jumatatea mea stie! ”, prezentat de Cove, este difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.