Ce cadouri de Crăciun poți să cumperi de Black Friday 2021 de la Vivre, Chilipirul Zilei și Watch Shop

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 10 aug 2022, 00:20

De Black Friday 2021 poți cumpăra cadouri de Crăciun 

Sursa: unsplash

Black Friday 2021 începe pe 12 noiembrie în România, dar unele magazine deja au început perioada de reduceri. Poți profita de ocazie pentru a cumpăra cele mai frumoase cadouri de Crăciun de pe Vivre, Chilipirul Zilei și Watch Shop.

Black Friday 2021 este ziua cu cele mai mari reduceri din an, astfel că majoritatea magazinelor au pregătit oferte imbatabile în Vinerea Neagră. În acest an, poți profita de ocazie pentru a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi, având în vedere că prețurile vor fi reduse la o mulțime de articole. Ce cadouri de Crăciun poți găsi pe Vivre, Chilipirul Zilei și Watch Shop?

Black Friday 2021 pe Vivre.ro

Pe Vivre.ro, Black Friday 2021 a început ceva mai devreme, pe 9 noiembrie 2021. Astfel, dacă ai în plan să le cumperi celor dragi de Crăciun decorațiuni interioare, covoare, corpuri de iluminat sau articole pentru casă, acum este cel mai potrivit moment.

De Black Friday 2021, Vivre.ro anunță reduceri de până la 90% la anumite produse, în limita stocului disponibil. La covoare, reducerile sunt de aproximativ 40%.

Un covor care costa 389,99 lei, de Black Friday 2021 poate fi cumpărat cu 229,99 lei.

Obiectele de mobilier au și ele prețuri promoționale, reducerile fiind aplicate inclusiv la canapele, fotolii sau noptiere.

Black Friday 2021 se încheie pe Vivre.ro pe 19 noiembrie.

Citeste si: Încălțăminte și îmbrăcăminte de la branduri premium la reduceri de până la 60%! Ce magazine au oferte imbatabile 

Black Friday 2021 pe Chilipirul Zilei

Poate că nu ai luat în calcul acest lucru până acum, însă poți profita de reducerile de Black Friday 2021 de pe Chilipirul Zilei pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi. Luna decembrie este una cu foarte multe cheltuieli, astfel că poți face economii serioase cumpărând cadouri de Crăciun de Black Friday.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Chilipirul Zilei, Black Friday 2021 începe chiar pe 12 noiembrie, data oficială a reducerilor în România. Poți găsi produse de fashion, accesorii, electronice, cărți, dar și obiecte de decor, mobilă, covoare, astfel că există o gamă largă din care poți alege, astfel încât să cumperi cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi, indiferent de vârstă.

Black Friday 2021 începe pe 12 noiembrie pe Chilipirul Zilei, însă deja prețurile au fost reduse la o mulțime de produse.

Un uscător de păr care până acum se vindea cu 95 de lei, acum costă 83,60 lei, în timp ce o mașină de tuns poate fi cumpărată la 57,20 lei, prețul inițial al acesteia fiind de 65 de lei.

La covoare există reduceri de aproximativ 27%, la fel și la mobilă și decorațiuni. 

Black Friday 2021 pe Watch Shop

Watch Shop anunță reduceri masive de Black Friday 2021. Prețurile au fost reduse începând cu data de 9 noiembrie, astfel că o mulțime de ceasuri aparținând unor branduri cunoscute pot fi cumpărate la un preț mult mai mic.

Dacă ai în plan să cumperi un ceas de Crăciun pentru o persoană dragă, pe Watch Shop poți găsi de Black Friday 2021 mai multe modele din care să alegi, la un preț redus. În funcție de model, reducerile pleacă de la 7% și pot ajunge până la 80%. 

Un ceas de damă care inițial se vindea la prețul de 669,99 lei, de Black Friday 2021 poate fi cumpărat cu 134 lei. Reduceri sunt și la ceasurile bărbătești, astfel că un ceas aparținând unui brand cunoscut a fost redus de la 550 lei la 236,50 lei.

Citeste si: Reduceri MASIVE la încălțăminte de iarnă! Care sunt cele mai mari reduceri de la Fashion Days, epantofi și Decathlon?