Ce calitate trebuie să aibă un bărbat pentru a o cuceri pe Lidia Fecioru. Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”: „În afară de ce am eu, ce poți să-mi oferi?”

Autor: Lavinia Medrea

Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Lidia Fecioru, cel mai cunoscut bioenergolog de la noi din țară, a făcut declarații exclusive despre cum poate fi cucerită la „Fiță cu Adiță”!

Invitată în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de Youtube theXclusive, Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să aibă un bărbat pentru a-i intra în grații, dar și cum trebuie o femeie să emane feminitate.

Lidia Fecioru, despre feminitatea din ziua de astăzi

Lidia Fecioru s-a declarat îngrijorată de femeile din ziua de azi, spunând că „și-au pierdut noțiunea de feminitate” din cauza faptului că nu se machiază și se îmbracă sport.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru anul 2023. Cele mai utile sfaturi, dezvăluite la „Fiță cu Adiță”: „E un an destul de greu”

„Dacă ești femeie deșteaptă, te uiți la ce se uită bărbatul tău pe stradă! Nu-i dai peste ochi că s-a uitat, dar te uiți, ce admiră ăsta? Admiră crac, admiră păr, machiaj, fără machiaj, mai nou toate sunt cu coamă legată la spate, nemachiate, cu adidași, cu blugi și cu traista în spate.

Nu le mai înțelegi ce sunt! Și-au pierdut noțiunea de feminitate, ceea ce e foarte alarmant, pentru că și voi trebuie să vă clătiți ochii pe ceva. Și atunci o să vă clătiți ochii pe muieri ca mine, de 60 de ani”
, a spus Lidia Fecioru. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce calitate trebuie să aibă un bărbat pentru a o cuceri pe Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru prima dată, ce calitate trebuie să dețină un bărbat pentru a-i intra în grații. Ajunsă la o vârstă înaintată, cunoscuta terapeută nu este ușor de cucerit.

„Cu cât muierile creștem în vârstă, devenim super pretențioase. Voi să nu vă luați după mine, pentru că eu sunt o femeie care am familie, care am copii.

Nu știu ce ar putea să-mi facă un bărbat ca să mă cucerească. Atunci eram proastă (n.r.: în tinerețe), stai liniștit. Ca orice muiere care vrea repede să se mărite. Repede să se mărite, să facă copii, să facă familie. Dar după aceea realizezi că nu ești decât singur în toate situațiile și nu mi-aș mai dori, eu nu mi-aș mai dori să mă mărit, așa că poate să facă curte cât vrea, să facă tumbe (n.r.:
un bărbat)!

Citește și: ,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur" Florin Salam, mărturisiri sincere despre întâlnirea cu Roxana Dobre

(...) Tu vrei să cucerești o femeie care a trecut prin viață, care are peste jumătate de sută de ani, și tu vrei să-i trimiți poze pe Whatsapp? Dar tu crezi că sunt vreo idioată? Dacă aveai sânge in instalație cumpărai un buchet de flori, veneai, mă vedeai și cu asta basta.

Eu așa întreb mereu oricum, în afară de ce am eu, ce poți să-mi oferi?”, a explicat Lidia Fecioru.