Ce cautau politistii pe contrasens? S-au oprit din misiune intr-un TIR!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Pentru orice accident in trafic, dam fuga la Politie. Dar ce te faci atunci cand te ciocnesti chiar cu oamenii legii?!

Agentii se jura ca nu-s de vina, celalalt sofer implicat in accident da vina pe ei. Cine sa aiba dreptate?! Scandalul i-a trezit din somn pe cei care locuiesc in zona. Imbracati in pijamale, cu totii au iesit sa vada ce s-a intamplat, mai ales ca locul era impanzit de politisti.

Mare le-a fost mirarea cand l-au vazut pe cetateanul intre doua varste cum le tine lectii de morala, nu unor teribilisti ai soselelor, cum s-ar fi asteptat, ci unor...politisti.



"Eu am coborat de aici, de pe Ferneziu si Politia a venit din jos in sus si a intrat in mine, a intrat pe contrasens!", ne-a povestit soferul suparat. Cum de-au "reusit" politistii sa se izbeasca frontal de o  remorca?! Si ce cautau pe contrasens?!

Se pare ca agentii se duceau in misiune. Si totusi, cei care locuiesc in zona, numai sirene n-au auzit aseara, in momentul producerii accidentului! Politistii spun ca da, martorii ca ba, ramane de vazut ce va stabili ancheta colegilor lor.
Cert este ca paguba este tot a politistilor.
##VIDEO90575##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.