„Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 sep 2023, 14:18

„Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba a postat recent o fotografie cu fetițele ei, Chantal și Celine, pe care le iubește nespus de mult. Ele sunt cele care i-au dat putere și curaj, după ce a fost măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu.

Daniela Roba, de meserie make-up artist, a devenit cunoscută într-un mod mai puțin plăcut. Aceasta a fost aproape ucisă în bătaie de fostul soț, Daniel Balaciu, care acum este în spatele gratiilor. 

Fotografia postată de Dana Roba a stârnit comentarii răutăcioase

Daniela Roba își iubește fanii și le arată pe zi ce trece cum se recuperează după trauma trăită și cine este alături de ea în acest proces.

Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de cele două fetițe ale ei. 

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a

scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Fetițele Danei Roba au mers să-și viziteze tatăl „ Sunt șocate de acel moment” Ce s-a întâmplat în arest

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Comentariile nu au încetat să apară, astfel că internauții au observat nefericirea de pe chipul fetițelor și nu s-au oprit din a scrie acest lucru. 

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

Dana Roba, poveste de dragoste alături de Beniamin

După chinurile prin care a trecut, make-up artista iubește din nou și este foarte fericită în brațele noului ei iubit, Beniamin. Deși gurile rele o acuză că prea repede și-a revenit și că nu a lăsat mai mult timp să treacă, vedeta nu bagă în seamă răutățile și postează constant fotografii alături de Beniamin, în care spune că

îl iubește. 

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

Iubirea este reciprocă, deoarece Beniamin se afișează și el destul de des cu Dana, iar relația lor pare să funcționeze foarte bine, acesta ajutând-o și fiind alături de ea pentru a trece peste momentele dificile.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.