Ce cifră de afaceri are Pescobar cu Taverna Racilor! Sumele colosale pe care le-a făcut cu doar 24 de angajați

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 sep 2023, 15:56

Ce cifră de afaceri are Pescobar cu Taverna Racilor! Sumele colosale pe care le-a făcut cu doar 24 de angajați

Sursa: Facebook-Pescobar

Scandalul Pescobar a stârnit milioane de reacții în rândul internauților. Extrem de activ pe rețelele sociale, Pescobar și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ceea ce s-a petrecut în ultimele zile.

După scandalul Pescobar și Taverna Racilor, patronul vine cu lămuriri și prezintă cifra sa de afaceri la momentul actual. 

Când a început afacerea Taverna Racilor

Paul Nicolau are 36 de ani, iar afacerea sa a pornit în 2013, atunci când și-a pierdut locul de muncă și a început să vândă raci în piața Obor. De la piața Obor a ajuns mai apoi să vândă raci fierți pe pârtia din Brașov, iar astfel s-au aprins beculețele pentru ceea ce avea să devină mai târziu Taverna Racilor.  

Citește și: Ce a transmis Pescobar după ce ANPC a pus lacătul pe restaurantul din Timișoara „Voiam să vă anunț că” Șeful ANPC a reacționat

În 2021, Pescobar a deschis Taverna Racilor din Herăstrău, unde avea puțini angajați, însă afacerea prindea roade. Atunci, cifra de afaceri medie anuală era estimată la 2 milioane de euro. 

După ce inspectorii ANPC au luat la rând locațiile deschise de Paul Nicolau, bărbatul s-a sesizat și i-a liniștit pe urmăritori că totul va fi în regulă și se vor întoarce

cu forțe proaspete. 

„Vom pune la punct toate neregulile semnalate de comisarii ANPC și vom redeschide cât de curând! Deja am achiziționat 3 dube, cu temperatura de păstrare a produselor de -18! Devenim după această experiență și mai buni și mai profesioniști!”, a dat asigurări acesta, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este cifra de afaceri a lui Pescobar

În 2023, Pescobar deținea o cifră de afaceri de 10.400.000 euro, până la momentul închiderii Tavernelor. 

Citește și: ,,Creveți decongelați păstrați în lichidul scurs de la decongelare''. Ce au găsit inspectorii ANPC în restaurantul lui Pescobar de la Timișoara

„Am plătit la stat:

• 3.730.026 lei

• Contribuții și impozite de 5.300.000 lei

În acest moment, avem 248 angajați!  În anul 2023, am plătit salarii la angajați de 2.600.000 lei!  Am vândut peste 500.000 porții de pește și fructe de mare clienților noștri în acest an  Nu există niciun caz de internare în urma unei infecții alimentare datorită produselor consumate la noi!  Oare nu este puțin cam mult ceea ce se întâmplă? Vrem doar să muncim, nu cerem nimic mai mult!

Vă rog oficial să ne lăsați să muncim, să oferim locuri de muncă și să ne plătim taxele către statul român!”, a mai spus acesta, într-un mesaj pe Facebook.