Ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani

Autor: B.M.
Ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani

Se apropie primăvara și poate simți nevoia unei mici schimbări, așa că ne-am gândit să venim cu câteva idei pentru a-ți transforma măcar un pic lookul.

Iată ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani.

Pont: am ținut cont de vârsta ta și de forma chipului.

Felul în care obișnuiești să îți porți părul, culoarea de păr pe care o alegi, tunsoarea abordată – toate aceste detalii îți pot influența lookul general și, mai mult, unele forme de hair-styling îți pot adăuga ani buni la vârstă, și exact acest lucru nu ne dorim.

Am strâns mai jos ponturi și păreri de la specialiști în domeniul hair-stylingului, pentru ca tu să alegi opțiunea cea mai bună pentru tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

30 de ani

„În această perioadă experimentează încă! Joacă-te încă cu culorile și tunsorile. Recomand însă o abordare de tipul  less is more. Lasă-ți părul să se usuce în mod natural, pentru un look cât mai fresh. Când vine vorba de coafat, este important să te concentrezi pe a sublinia textura părului și a-i da mai multă mișcare. Ai grijă, prea mult volum te poate îmbătrâni.

Ca tunsoare, trebuie să iei în considerare forma feței. Acum este momentul să încerci o tunsoare pixie sau un breton scurt", spune specialistul.

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 

Taguri: