Ce concerte sunt de 1 Decembrie, la Târgurile de Crăciun 2022 din București

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 aug 2023, 04:35

Ce concerte sunt de 1 Decembrie, la Târgurile de Crăciun 2022 din București

Sursa: Facebook ARCUB

Minivacanța de 1 Decembrie este așteptată de cei ce vor să vadă minunatele concerte ce vor anima atmosfera Târgurilor de Crăciun din București.

Târgurile de Crăciun din București vor avea parte de un program special în ziua de 1 Decembrie, în care diferiți artiști vor avea concerte.

Citește și: Care sunt Târgurile de Crăciun 2022 deschise în București. Lista completă a târgurilor de sărbători din Capitală

Ce concerte sunt de 1 Decembrie, la Târgurile de Crăciun din București

Organizatorii Târgului de Crăciun București 2022 ce se desfășoară în Piața Constituției au anunțat ce artiști vor concerta în minivacanța de 1 Decembrie. În cele 5 zile de vacanță, oamenii vor avea parte de muzică live, iar zilnic vor fi organizate concerte de colinde, cântece tradiționale, coruri, orchestre folclorice, formaţii etno-rock, artişti pop şi artişti instrumentiști.

Prima zi de concerte, ce va începe la data de 30 noiembrie, va fi deschisă de Andra, Picii lu' Soreasca și Armonia Brass Quintet, începând cu ora 19:30.

Vizitatorii ce vor petrece Ziua Națională a României la Târgul de Crăciun vor avea parte de muzică populară. Lavinia Goste alături dedirijorul Marius Zorilă, Orchestra Naţională „Valahia”şi Valentin Sanfira vor face atmosferă cu melodii populare din toate părțile țării.

La data de 2 decembrie vor urca pe scenă Nicolae Voiculeţ,, ,cu un program de doine şi colinde al concertului „Sus la naltul Cerului” în faţa publicului din Piaţa Constituţiei.”

. Data de 3 decembrie va fi animată de cântecele tradițional românești, aduse la viață de către cei de la LUPII lui Calancea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele 5 zile de concerte se vor încheia cu apariția fascinantă a lui Cezar Ouatu, ce va apărea pe scenă alături de Ascendis Choir, iar aceștia vor crea o seară de neuitat pentru pasionații vocii puternice a artistului.

Citește și: Zonele în care vor exista restricții de circulație pentru parada de 1 Decembrie. Ce drumuri trebuie să eviți și ce rute ocolitoare sunt recomandate

Ce alte surprize sunt așteptate la Târgul de Crăciun din București

Sfântul Nicolae va avea și el parte de o seară de concert, iar în perioada 9-11 decembrie, publicul de va bucura de trei concerte pe seară, pentru a realiza o atmosferă de sărbători absolut unică. ,,Programul concertelor la  Târgul de Crăciun Bucureşti continuă cu o seară specială de Sfântul Nicolae, marţi 6 decembrie, cu Felicia Filip în calitate de invitat special.

În weekendul 9-11 decembrie, publicul de la Târg se va bucura de trei concerte pe seară ale unor tarafuri, formaţii pop, coruri religioase, coruri de copii şi grupuri vocale.”, anunță arcub.ro.

Citește și: Atracțiile principale de la Târgul de Crăciun București 2022. Cum se pot distra vizitatorii la cel mai așteptat târg al anului

Sursa: Facebook ARCUB

 

Taguri: