Ce concerte sunt organizate în București de Revelion 2024?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 dec 2023, 10:37

Locurile unde poți petrece Revelionul 2024 în București

Sursa: pexels.com

De Revelion 2024, bucureștenii care nu vor să stea în case pot lua parte la concertele și petrecerile organizate de primării.

Revelionul 2024 se apropie, iar tu nu ți-ai făcut încă planuri pentru această noapte? Ei bine, dacă nu vrei să stai în casă există mai multe alternative care te pot introduce în starea de petrecere și de bună dispoziție. Află unde poți petrece trecere dintre ani în București și care sunt programele artistice la care poți lua parte.

Unde poți să petreci noaptea de Revelion 2024 în București?

Fie că ești singur sau cu prietenii și îți dorești o altfel de atmosferă pentru noaptea de Revelion, o parte dintre opțiunile, pe care primăriile din Capitală le pun la dispoziție, sunt concertele în aer liber, locuri în care nu trebuie să scoți nici un ban din buzunar.

Concerte care au loc în aer liber de Revelion

Astfel, pentru cei care doresc să petreacă trecerea în noul an, fără să scoată bani din buzunare la restaurante sau cluburi, sau să stea acasă să gătească, există varianta gratuită de a participa la

concerte în aer liber și astfel au șansa să petreacă și ieftin, alături de o mulțime de oameni, dar și de artiștii preferați.

Atât pentru bucureșteni cât și pentru cei din alte localități, există două locuri distincte care organizează petreceri de Revelion în aer liber, iar unul dintre acestea este Parcul Titan, care se află în sectorul 3 al Capitalei, unde primarul organizează, ca în fiecare an, evenimentul numit: “Deschide ochii! Visează!” la finalul căruia vor fi și focuri de artificii.

Citește și: Tradiții de Anul Nou 2024: Cinci lucruri pe care să nu le faci pe 1 ianuarie

Începând cu ora 20:00, pe scena amplasată în parc, vor urca, pe rând, pe scenă cei mai în vogă artiști ai momentului printer care: Smiley, Irina Rimes, Holograf, Alexia, Bitză, Cobzality și Sasha Lopez. De menționat este faptul că distracția este absolut gratuită.

Revelion în stradă cu plată

De asemenea, mai trebuie să știți și faptul că, Parcul Titan nu este singura locație din București unde se va organiza petrecerea de Revelion 2024. Încă un eveniment similar cu acesta va avea loc și la Arenele Romane, unde participanții se vor delecta cu o atmosferă de vis, începând cu ora 21:00.

Singura condiție impusă este că accesul nu se va face gratuit.

Mai exact, cei care doresc să participe la Revelionul organizat la Arenele Romane vor fi nevoiți să scoată din buzunare o sumă cuprinsă între 450 de lei și 650 de lei. Această opțiune aste binevenită pentru multe persoane care doresc să iasă din casă și doresc să petreacă Revelionul într-un mod unic și colectiv.

Petreceri și concerte care au loc în alte orașe din țară de Revelion 2024

Cu apropierea finalului anului, Primăria Timișoara pregătește un Revelion memorabil în Piața Victoriei, aducând comunitatea împreună pentru a sărbători trecerea în 2024. Evenimentul va fi onorat de prezența trupei The Motans, oferind o experiență muzicală de excepție. În plus, în premieră, orașul va găzdui și un concert dedicat Crăciunului sârbesc, aducând un strop de diversitate culturală în celebrarea sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Potrivit playtech.ro, pe 31 decembrie, locuitorii Timișoarei sunt invitați să se alăture petrecerii în Piața Victoriei, unde artiști precum Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom vor contribui la atmosfera de sărbătoare. Trecerea în noul an va fi marcată de un spectacol de artificii grandios la miezul nopții.

În plus, pentru a celebra Crăciunul sârbesc pe 5 ianuarie, scena Târgului de Crăciun va găzdui un concert special cu Neda Ukraden, deschis de Pera Todorovici & Band. Aceste inițiative subliniază dorința Primăriei Timișoara de a oferi momente de bucurie și diversitate în cadrul sărbătorilor de iarnă.

Timișoara nu este singurul oraș care se pregătește pentru o noapte de Revelion spectaculoasă. În toată țara, orașe precum Arad, Brașov, Craiova, Iași, Sibiu și Cluj-Napoca își deschid porțile pentru a sărbători trecerea în noul an într-un mod deosebit.

Orașul Arad a pregătit un platou special în fața Primăriei pentru a sărbători Revelionul 2024. Artiști precum Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band vor oferi un spectacol plin de energie, asigurându-se că locuitorii și oaspeții vor avea parte de o noapte memorabilă.

Brașovul va transforma Piața Sfatului în centrul distracției pentru Revelion, oferind două seri de experiențe unice pe 30 și 31 decembrie. Cu muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove, atmosfera va fi incendiară și plină de voie bună.

Craiova va sărbători Revelionul pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate, cu artiști precum MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom, promițând o noapte de ritm și distracție.

În Iași, Piața Palatului Culturii va găzdui un eveniment de excepție cu artiști naționali precum Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO, oferind un mix exploziv de concerte pentru a marca trecerea în noul an.

Citește și: La mulți ani 2024! Urări cu ”Un an nou fericit”

Sibiu va sărbători în Piața Mare cu un spectacol impresionant, avându-i pe Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu și o orchestră folclorică, oferind un show de două ore ce îmbină muzica și luminițele într-un spectacol memorabil.

În Cluj-Napoca, Piața Unirii va fi gazda unor concerte live, focuri de artificii și momente festive, cu trupa Ad Libitum Voices, Compact și Royal Avenue, asigurând o noapte plină de emoție și bucurie.

Aceste evenimente reprezintă modalități minunate pentru comunități să celebreze împreună și să întâmpine cu optimism și bucurie noul an care vine.