Ce concurent de la Puterea Dragostei i-a făcut un portret Biancăi Comănici? Acum s-a aflat totul: "Mi-a zis direct: Mai lucrează și când e gata mi-l aduci înapoi să îl văd"

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 oct 2020, 15:21
Bianca Comănici, fosta concurenta de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici este, cu siguranță, cea mai controversată fostă concurentă de la Puterea Dragostei și chiar dacă nu se mai află în competiție, în continuare este în atenția publicului.

Fiind o femeie frumoasă, Bianca Comănici a fost curtată de mulți băieți care au venit la Puterea Dragostei, însă doar unul dintre ei a reușit să îi câștige inima, Livian, cel cu care a format un cuplu în emisiune.

Cum a reacționat Bianca Comănici când a aflat că Bogdan Mocanu i-a făcut un portret?

Deși se știu multe amănunte despre viața Biancăi Comănici, în continuare există o mulțime de lucruri pe care fanii ei nu le-au aflat până acum.

Invitați într-un live la Wowbiz, Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au dezvăluit detalii despre relația pe care au avut-o în emisiune.

Citeste si: Bianca Comănici, prima reacție după ce Ștefania a spus că fost agresată de fostul iubit: "Dacă mi s-ar întâmpla mie..." Ce dezvăluiri a făcut?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu a povestit că pe vremea când se afla în competiția Puterea Dragostei i-a făcut un portet Biancăi, dar nu pentru a o cuceri, ci din dorința de a-și demonstra calitățile de artist. Reacția Biancăi l-a dezamăgit profund, având în vedere că, după spusele lui, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a apreciat gestul.

"Hamude știa că eu îi făceam ei un portret ca să îmi arăt abilitățile de artist.

I-am făcut portret și ea a zis că e urât. Ea era urâtă, de fapt. Glumesc. Hamude îmi zicea: "Ia uite bro ce poze am făcut cu Bianca Comănici, e fată de treabă. Nu cred că mai are rost să îi faci portret." El credea că mă dau eu la Bianca și să nu i-o fur. Hamude i-a zis Biancai: "Vezi că ăsta îți face portret ca să se dea la tine, crede că te cumpără așa sau că te agață că ai urmăritori mulți și ai voturi."
Bianca s-a uitat la portret și mi-a zis direct: "Mai lucrează și când e gata mi-l aduci înapoi să îl văd. Tu l-ai făcut așa că eu am voturi." A da? Ți-ai ales dușmanul, fată dragă."
, a spus Bogdan Mocanu pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Ce surpriză! Bogdan Mocanu a dat vestea cea mare: "M-am săturat să stau singur așa că..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.